Connect with us
Ferma 15 septembrie 2020 live video. Noul fermeier sef

TV

Ferma: Andrei noul Fermier Șef, diversiunea făcută de Rădulescu. Live video 15 septembrie

Ferma 15 septembrie 2020 live video, doi concurenți au fost trimiși acasă pentru că s-au bătut în timpul competiției, a anunțat  Mihaela Rădulescu, totul s-a dovedit a fi o glumă. Și până la urmă nimeni nu a fost  dat afară din competiția Ferma Vedetelor, orășeni veersul săteni pentru că ar fi încălcat regulamentul. Emisiunea este live video mai jos.

Ferma: Certuri între concurenți grave, live video și update

Disputele pe tema mămăligii mâncată de Paul au continuat la Ferma, iar Diaconescu consideră că Anda Adam face acest lucru pentru a grea alianțe cu George și restul concurenților.

UPDATE – Divergențe mari între Anda Adam și Paul Diaconescu, din nou pe tema mâncării. Aceasta a certat-o pe Elena pentru că nu a dozat corect mâncarea, iar Paul a primit din nou o porție mult mai mare ca Andrei care este mult mai mare ca acesta.

„Eu cred că toți ceilalți sunt foarte asumați mai puțin Paul. Dacă nu a înțeles conceptul acestei emisiuni, pleacă acasă.”, a spus Anda Adam.

UPDATE – Anda Adam intră în conflict cu Elena. Cele două își aruncă cuvinte grele, iar Anda consideră că Elena este o mahalagioaică notorie.

Anda Adam se ia la cearta cu Elena. Este o „mahalagioaică”

Anda Adam se ia la cearta cu Elena. Este o „mahalagioaică”

UPDATE – Andrei a ales ca servitorii săi să fie în această săptămână: Elena și Anamaria. Unul dintre cei doi servitori va fi eliminați săptămâna viitoare pentru că vor intra la duel.

UPDATE – Între Andrei și George Piștereanu s-a produs un conflict, care le poate aduce eliminarea din Ferma 2020. Totul s-a dovedit a fi o diversiune a Mihaelei Rădulescu pentru a-i speria pe concurenți. Nici George nici Andrei nu s-au bătut, ci de fapt a fost doar o păcăleală făcută de producători concurenților.

UPDATE 22:38 – A început proba Ferma pentru fermierul săptămânii. George și Andrei trebuie să care niște bușteni de 30 de kg și să parcurgă un traseu. Concurentul care va pune la final cele mai multe stegulețe, va câștiga proba și devine noul Fermier al săptămânii.

UPDATE – Conflict între Anda Adam și Paul Diaconescu. Aceasta a vrut să-i dea un sfat pentru că este de părere că Paul devine veriga slabă și că mânâncă foarte mult. Paul a luat-o personal și consideră că Anda l-a făcut prost. „Era disperat de foame și-a pus grâu crud cu lapte, disperat să mănânce ceva”.

UPDATE – Mihaela Rădulescu, la Ferma: „Am decis să anulez proba pentru fermierul șef al săptămânii lupta dintre George și Andrei, pentru că ăștia doi s-au luat la bătaie”.

UPDATE – Concurenții au fost trimiși 1 minut pentru consultări pentru a propune fermierul șef la săptămânii. Andrei a fost nominalizat.

UPDATE – Mihaela Rădulescu a sancționat concurenții Ferma pentru că Viviana nu a făcut sarcinile alocate de fermierul șef. George și Andrei au primit două linguri de cafea drept răsplată, restul au fost sancționați de prezentatoarea Ferma.

UPDATE – Lipsa de implicare a Vivianei din cauza problemelor lunare, le atrage concurenților Ferma sancțiuni din partea Mihaelei. Atât George cât și Andrei au încercat să o scuze pe Viviana, dar prezentatoarea emisiunii consideră că scuza Vivianei nu este una valabilă, atâta vreme cât nu are nevoie de medic.

Viviana dojenita de Mihaela Radulescu la Ferma pentru ca a dormit

Viviana dojenita de Mihaela Radulescu la Ferma pentru ca a dormit

„Trebuie să încercăm să trecem peste probleme, atâta vreme cât nu este o problemă gravă. Ce vrea eu să-ți transmit, femeie fiind, că nu trebuie să folosești alintătura pe post de scuză”,i-a transmis Mihaela Rădulescu, Vivianei concurentă Ferma Orășeni vs Săteni.

UPDATE – Viviana procoavă nemulțumiri în rândul concurneților de la Ferma, aceasta nu se simte bine și are și problemele lunare pe cap, simte nevoia să doarmă, iar asta produce certuri pentru că alți concurenți trebuie să-i preia sarcinile.

UPDATE – Paul Diaconescu îi face avansuri unde concurente. „Eu cred că sexul va fi unic”, i-a transmis actorul Elena, concurentei de la Ferma. Asta după ce Paul a făcut o scenă de gelozie pentru că Elena a dormit  cu George Piștereanu în urmă cu o seară. Elena a ținut să-i spună lui Paul că între ea și George nu s-a întâmplat nimic.

Dezamagită Elena a a spus că îi plac bărbații care au încredere în ei, iar faptul că Paul a fost gelos pentru că a dormit cu George în pat îl descalifică pe acesta.

Paul Diaconescu gelos pe faptul ca Elena a dormit cu George Pistereanu

Paul Diaconescu gelos pe faptul ca Elena a dormit cu George Pistereanu

În promo-ul emisiunii Ferma de astăzi 15 septembrie 2020, Mihaela Rădulescu a decis să dea afară doi concurenți pentru că au avut abateri grave de la regulamentul emisiunii. Cine sunt aceștia vom vedea în acest articol sau la Pro TV, unde este dizuat show-ul acum. Nu uitați că Ferma poate fi văzută și live video pe platforma Pro TV sau ale operatorilor de cablu.

UPDATE ora 21:41 – George Piștereanu propus Fermierul Șef de Alina, despre care concurenții cred că a fost eliminată, dar aceasta a fost salvată de Mihaela și Cristi care o țin pe Alina în concurs după ce a pierdut duelul.

FOTO: Ferma 15 septembrie

Ferma 15 septembrie 2020 live video. Noul fermeier sef

Ferma 15 septembrie 2020 live video. Noul fermeier sef

Ferma 15 septembrie 2020 live video. Noul fermeier sef

Ferma 15 septembrie 2020 live video. Noul fermeier sef

Ferma 15 septembrie 2020 live video. Noul fermeier sef

Ferma 15 septembrie 2020 live video. Noul fermeier sef

Ferma 15 septembrie 2020 live video. Noul fermeier sef

Live video Ferma 15 septembrie 2020

Emisiunea Ferma de la Pro TV poate fi văzută live video pe site-urile www.protvplus.ro, digionline.ro, telekomtv.ro, horizon.tv, aplicațiile Vodafone TV și Orange TV și aplicația Live TV de la Focus Sat.

În format înregistrat episodul din 15 septembrie va fi disponibil pe Pro TV Plus imediat după ce emisiunea se termină de difuzat la TV.

Pe canalul de Youtube al emisiunii vor fi urcate cele mai importante momente din emisiune. Acestea sunt platformele unde puteți vedea Ferma Live video.

Ferma noul sezon Orășeni vs Săteni

De această dată Ferma a schimbat puțin formatul, vedetele locuiesc împreună cu sătenii, iar deciziile sunt luate de întreaga comunicate din realty show.

Prezentatoarea emisiunii este Mihaela Rădulescu.

Site-ul oficial al emsiunii este ferma.protv.ro.

Știre în curs de actualizare.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top