Connect with us

Știri

EXPLOZIV Luiza a fost activă pe WhatsApp, joi! Aceasta a iesit dintr-un grup joi

Luiza Melencu, fata dispărută din Caracal, a fost activă pe WhatsApp pe data de 15 august 2019, la ora 00:56. Potrivit unui expert în securitate, telefonul Luizei a fost acces doar de cineva care știa codul de securitate al acestuia.

Autoritățile nu făcut însă verificări, să indentifice celula în care telefonul Luizei ar fi fost accesat. O parte dintre experți consideră că fie telefonul a fost găsit / vândut de cineva care s-ar fi dus cu el la un expert în resoftare și nu mai avea nevoie de codul de securitate.

Iar altii consideră ca este posibil ca chiar Luiza să fi încercat să se conecteze la telefon, dar nu se explică de ce aceasta a ieșit dintr-un grup în care erau prietenii ei.

Luiza a fost pe WhatsApp

Luiza a fost pe WhatsApp

Este important de menționat că dacă telefonul ar fi fost resoftat acesta nu ar fi trebui să mai rețină nici o informație personală al fostului utilizator. 

Mama luizei a primit informația de la o colegă a Luizei

Mama Luizei Melencu a declarat, pentru Mediafax, că a fost sunată joi dimineaţă de o colegă de clasă a fiicei sale care i-a povestit că Luiza a ieşit de pe grupul de WhatsApp al colegilor de clasă puţin după miezul nopţii.

„La ora 10.25 de dimineaţă am fost apelată pe Facebook de prietena de clasă a fiicei mele, care mi-a zis că la ora 00.56 pe grupul de WhatsApp al clasei a apărut mesajul că Luiza a ieşit de pe grup. Fata este plecată acum în vacanță, dar a semnalat acest aspect şi Poliţiei. I-am dat numărul de telefon al unui domn poliţist de la Criminalistică. Telefonul Luizei nu a fost găsit deocamdată de anchetatori. Fata care m-a sunat zice că nu putea să iasă de pe grup decât dacă folosea telefonul”, a povestit Monica Melencu.

Femeia spune că aşteaptă să se facă verificări după apariţia acestei noi informaţii.

„De la politie ni s-a spus că trebuie să se verifice dacă cineva a folosit cartela Luizei sau dacă numărul s-a dezactivat automat de pe grupul clasei că urmare a faptului că nu a fost folosit mult timp”, a mai precizat Monica Melencu.

Mama Luizei speră în continuare ca fiica sa să fie în viață și îl roagă pe cel care a găsit telefonul să ia legatura cu autoritățile pentru că acesta ar putea conține informații importante.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top