Connect with us
Felicitări de Crăciun 2016. Urează-le celor dragi un Crăciun fericit, cu cele mai frumoase felicitări, mesaje, urări și texte de Sărbători!

Știri

Felicitări de Crăciun 2017 pentru familie și cei dragi

Felicitări de Crăciun 2017. Cele mai frumoase urări de Crăciun pentru mamă, tată, frate, soră, soție, soț, iubită, iubit, bunic, bunică, soacră, socru, prieteni și colegi.

Cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă, trimite-le celor dragi felicitări text sau imagini atent alese de noi.

Felicitări de Crăciun 2017. Mesaje de Sărbători pentru cei dragi

Sărbătoarea Crăciunului să vă aducă tot ce-i mai bun pe lume, multă iubire, pace și prosperitate.

Să vă fie Crăciunul luminat și plin de bucurie alături de cei dragi!

Sfintele Sărbători să vă aducă liniște și căldură în suflet, iar noul an să vă fie plin de belșug și împliniri!

În seara de Crăciun, lasă deoparte toate grijile, tristețile și neplăcerile, și bucură-te de Noaptea cea Sfântă alături de cei dragi!

E vremea colindelor și a bucuriei, când minunea Nașterii Mântuitorului cuprinde sufletele și înnobilează. Crăciun fericit alături de cei dragi!

Fie ca sărbătorile de iarnă să vă aducă liniște sufletească, mult noroc și iubire, dragi bunici!

Bradul e împodobit, Moșul încă n-a sosit, Începeți să colindați, Și pe el sa-l așteptați. Va veni la fiecare, Cu cadouri și-o urare: Un Crăciun plin de iubire, Sănătate, fericire, Mult noroc și împliniri, Și-un an plin de bucurii!

Fie ca sărbătorile Crăciunului și Anului Nou să vă aducă tot ce-i mai bun pe lume, multă iubire, fericire și prosperitate! La mulți ani!

Fie ca taina Sfântă a Nașterii Domnului Iisus Hristos să îți aducă bucuria și emoția Crăciunului prin speranța unui viitor mai bun! Sărbători fericite mama!

Azi, când Iisus din Nazaret a coborât din nou pe pământ, vă doresc un Crăciun luminos și multă pace sufletească. Bucurați-vă de revenirea Mântuitorului care se coboară pentru noi în fiecare an și de bucuriile pe care ni le dăruiește! Crăciun fericit!

Bucuria Nașterii Domnului să ne umple inimile și solemnitatea sărbătorii să ne înalțe sufletele! Sărbători fericite pentru întreaga familie!

Minunata Sărbătoare a cuprins Pământul! Iisus s-a născut, cu slavă și înțelepciune spre cer să ne înălțăm gândul! Crăciun fericit!

De ziua sfântă de Crăciun, un suflet bun să ai și un gând frumos, astăzi s-a născut Hristos! Crăciun fericit alături de cei dragi!

Să ai parte de cele mai fericite sărbători din viața ta! Te îmbrățișez și îți trimit cu toată dragostea, gândurile mele cele mai frumoase! Sărbători fericite și La Mulți Ani tata!

Mesaje și urări de Sărbători

Fie ca sărbătorile de anul acesta să vă umple sufletul de bucurie, încredere, speranță și iubire, iar Moșul să vă aducă cele mai neașteptate cadouri vouă și celor apropiați! Crăciun fericit!

Dăruiește din toată inima și deschide-ți sufletul pentru a primi dragoste și fericire. Să ai parte de zile minunate și de un Moș darnic și bun! La mulți ani mama!

Crăciun cât mai luminos, vis de iarnă călduros, liniște lângă cei dragi, veste bună despre magi! Sărbători fericite!

Păstorii văzură-n zare, pe cer o lumină mare ce vestește bucuria – astăzi s-a născut Mesia! Crăciun Fericit alături de familie!

Frumusețea iernii, cu dulcele ecou al colindelor și cu imaginea celor dragi în suflet, să vă împlinire, bucurie și fericire! Sărbători fericite!

În noaptea Sfântă de Crăciun, lasă deoparte grijile și supărările. Deschide-ți inima și primește un strop din binecuvântarea care se revarsă peste lume în această noapte!

Să vină Crăciunul și toți clopoțeii din brad să-ți cânte colindul magic care poartă în el încrederea puterea și speranța de care ai nevoie!

Bucuria Crăciunului să sălășluiască veșnic în inima ta, luminându-ți sufletul! Crăciun fericit!

Este Crăciun! E zi de bucurie! Privește peste vremi, printre colinde, la Cel care a venit din înălțime, ca să se nască-n lume pentru tine! A fost atunci o zi de bucurie, doar pentru magi, păstori și pentru tine, căci pentru Fiul Sfânt venit în lume, a fost durere, frig și umilire. Dar astăzi poți și tu să vii la iesle și cu smerenie să I te-nchini, în viața te să-i faci loc de Rege, ca-n ea, El să domnească pe deplin! Crăciun fericit!

Felicitări Crăciun 2017. Cele mai frumoase imagini de Crăciun

Atât de multe momente din anul care trece au devenit magie datorită prieteniei tale! Sărbători fericite!

Îți doresc ca acest Crăciun să fie la fel de special și unic, așa cum ești și tu! Crăciun fericit!

Odată cu Nașterea Domnului nostru Iisus Hristos, să lepădăm hainele existenței noastre strâmte și să întâmpinăm Crăciunul cu inima curată, cu credință, cu speranță și cu iubire! La mulți ani bunica!

Fie ca bucuriile și gândurile frumoase ale prezentului să devină amintirile frumoase ale viitorului! Sărbători fericite bunicule!

Crăciunul e vremea miracolelor, când visele se împlinesc. Amintește-ți că viața e o binecuvântare! Crăciun fericit!

În prag de sărbători, cu pacea, lumina și căldura în suflet, vă doresc să aveți parte de un crăciun minunat! La mulți ani!

Acum că roata timpului  a mai țesut încă un an, iar cristalele fulgilor de zăpadă întregesc magia sărbătorilor, să ne bucurăm alături de cei dragi nouă, de minunea vieții, de darurile Moșului și să așteptăm încrezători clipele viitorului! Sărbători fericite și un An Nou cât mai bun!

Crăciunul aduce armonie, iar armonia începe cu un zâmbet. Zâmbește în fiecare zi a vieții tale! Crăciun fericit!

Dragul Meu, Moșul nu-ți va aduce nimic mai bun decât mine, dar sper să fie pe aproape! Crăciun fericit, iubitule!

Fie ca un fulg de nea, să bată-n ușa casei tale și să-ți aducă bucurii și lumină în sfânta seară de Crăciun! Sărbători fericite!

Crăciunul e momentul magic al anului! Hai să călătorim dincolo de nori pentru a le aduce celor dragi o frântură de stele! Sărbători fericite!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top