Connect with us
Fiica lui Adrian Enache trăiește o adevărată dramă. Agresorul ei a fost eliberat

Monden

Fiica lui Adrian Enache trăiește o adevărată dramă. Agresorul ei a fost eliberat

În urmă cu 6 ani, fiica lui Adrian Enache a trecut plin clipe cutremurătoare, atunci când a fost la un pas să devină victima unui viol. Aceasta a fost atacată cu brutalitate de un libanez, paznicul blocului în care locuia. De atunci, tânăra a încercat să depășească momentul, însă totul a fost în zadar. Deși lucrurile păreau să revină la normal, liniștea i-a fost zdruncinată de vestea că agresorul ei a fost eliberat din închisoare.

Fiica lui Adrian Enache trăiește o adevărată dramă. Agresorul ei a fost eliberat

Fiica lui Adrian Enache a fost agresată chiar de paznicul blocului. Tânăra l-a chemat pe libanez să o ajute cu o problemă casnică. Libanezul Ali Kanaan ar fi trebuit să vină în casa fetei pentru a verifica siguranțele de la panoul de lumină, însă gândurile sale au fost dintre cele mai negre. Diana a reușit să scape din ghearele agresorului care ar fi încercat să o violeze. Aceasta a rămas atât cu traume psihice, cât și fizice, precum cicatrici pe anumite părți ale corpului.

Agesorul său a fost condamnat la 5 ani de închisoare, iar sentința lui s-a încheiat la începutul acestui an. De atunci, teama Dianei s-a reaprins și crede că bărbatul s-ar putea răzbuna pe ea. Cu toate acestea, ea a declarat că vrea să depășească în totalitate acest moment și va găsi puterea să-și șteargă din memoria nefericitul eveniment.

„M-am maturizat foarte mult. M-am uitat pe poze, pe filmări. Nu înseamnă nimic pentru mine că agresorul a ieşit. Am o anumită temere cu privire la răzbunarea lui, pentru că știu cu câtă sete și-a dorit să ducă actul respectiv la bun sfârșit și nu s-a întâmplat ceva tragic datorită mie, mi-am dorit foarte mult să trăiesc. Nu am vrut să-mi ascund cicatricele pentru că sunt o parte din mine.”, a declarat fiica lui Adrian Enache.

Diana este foarte precaută

Apropiați de-ai fetei au declarat că fiica lui Adrian Enache, deși pare puternică, trăiește totuși cu o anumită teamă. Ea nu iese prea des neînsoțită, iar tatăl ei este la fel de precaut, conducând-o până la mașină ori de câte ori are ocaiza. Ea are mereu la îndemână un spray paralizant și filează bine zona în care se află.

Instanţa i-a interzis lui Ali Kanaan ca, timp de cinci ani după executarea pedepsei, să ia legătura cu Diana Enache şi cu rudele ei sau să se apropie la mai puţin de 100 de metri de locuinţa, locul de muncă, şcoala sau alte locuri unde Diana desfăşoară activităţi sociale. În plus, el trebuie să-i plătească despăgubirile în valoare de 50.000 de euro.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top