Connect with us
Gabriela Szabo a plâns cu lacrimi amare pe umărul mamei sale. „A fost extrem de greu”

Sport

Gabriela Szabo a plâns cu lacrimi amare pe umărul mamei sale. „A fost extrem de greu”

Gabriela Szabo este una din cele mai apreciate altlete din lume care a făcut România celebră prin sportul pe care l-a practicat. Sportiva este cunoscută în întreaga lume, dar puțin știu povestea vieții ei deoarece a fost mereu foarte discretă și departe de ochii presei de scandal. Atât relația cu mama și tatăl sau cât și cea cu soțul său a fost ocrotită de ochii ageri ai presei.

Sportiva a fot invitata lui Adi Hădean și a Ionelei Năstase în emisiunea „La cină”, unde a povestit despre cel mai greu moment din viața sa.

Gabriela Szabo: A fost extrem de greu să o văd pe mama grav bolnavă și mă simteam extrem de neputincioasă

Gabriela Szabo cel mai greu momen din viata in care a plans cel mai mult

Gabriela Szabo cel mai greu momen din viata in care a plans cel mai mult. Foto: Captură Digi24

Gabriela Szabo a povestit că după ce s-a retras din viața sportivă a avut timp să se apropie mai mult de părinții săi. Primul care a cedat a fost tatăl sportivei, care grav bolnav a fost adus de sportivă la București și împreună cu mama ei au încercat să-i găsească cei mai buni medici și să-i aline suferința.

„Cel mai mult am plâns când s-a îmbolnăvit mama”

Întrebată de Ionela Năstase care a fost momentul în care a plâns cel mai mult, Gabriela Szabo a povestit la Digi24 că a plâns foarte mult atunci când mama sa s-a îmbolnăvit.

Gabriela Szabo: Cel mai greu moment din viata a fost boala mamei mele. Foto Captura Digi 24

Gabriela Szabo: Cel mai greu moment din viata a fost boala mamei mele. Foto Captura Digi 24

„Eram cu capul pe umărul ei și plângeam foarte tare, de altfel atunci a fost momentul când am plâns prima dată în fața mamei mele. Mă simțeam atât de neputincioasă și nu-mi puteam stăpâni lacrimile, a fost cel mai greu moment din viața mea,  a spus Szabo la „La cină”.

De ce s-a retras din sport și cum a acceptat să facă politică?

Atleta roâncă a povestit că s-a retras din sport atunci când a simtit prima dată nevoia să abandoneze. După părerea ei un sportiv de performanță nu-și permite luxul să spună „azi nu am chef sau azi nu pot”, iar dupa o competiție la care a abandonat a decis să se retragă definitiv din sport.

Ministrul Bănicioiu i-a propus la vremea respectivă să fie Consilier de Stat, funcție pe care acceptat-o și pentru scurtă vreme a fost Ministrul Sportului. Este de părere că sportivii fac cinste țării noastre strict pe cont propriu și că la putere exista oameni care nu sunt interesați de populație ci doar de interesele lor.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top