Connect with us
Incident la meciul Scor FC Barcelona VS Mallorca scor 4-0. Ce făcut un suporter

Sport

Incident la meciul Scor FC Barcelona VS Mallorca scor 4-0. Ce făcut un suporter

FC Barcelona, victorie cu Mallorca, scor 4-0, în LaLiga. Un suporter a intrat pe teren deşi meciul se disputa fără spectatori – VIDEO, scrie livetext.ro.

Formaţia FC Barcelona a învins, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 4-0, echipa Mallorca, în etapa a XXVIII-a a campionatului Spaniei. Un suporter a intrat pe teren deşi meciul se disputa fără spectatori.

Golurile au fost marcate de Vidal ‘2, Braithwaite ’37, Alba ’79 şi Messi ’90+3.

Deşi meciul s-a jucat fără spectatori, în minutul 53 un bărbat îmbrăcat în tricoul naţionalei Argentinei cu numărul lui Lionel Messi, dar care nu avea mască, a intrat pe teren şi a încercat să facă o poză cu Jordi Alba.

Bărbatul a fost fugit apoi spre centrul terenului, fiind în cele din urmă reţinut de agenţii de securitate, conform news.ro.

Mallorca – Barcelona 0-4. Lionel Messi a ajuns la 20 de goluri în La Liga

Citește și: Patru jucători de la FCSB s-au accidentat înaintea derby-ului cu CFR. Ce reacție a avut Vintilă

Trupa lui Quique Setien nu a avut emoții în primul meci de după pauza forțată de pandemia de coronavirus. Arturo Vidal a deschis scorul după doar două minute, în urma unei lovituri de cap, iar până la pauză s-a făcut 2-0, după reușita lui Martin Braithwaite, din minutul 37.

Jordi Alba a reușit să ducă scorul la 3-0, în minutul 79, iar Lionel Messi și-a trecut și el numele pe lista marcatorilor, în minutul 90+3. Argentinianul a pătruns în careu și a înscris cu piciorul drept, reușind să ajungă la un nou sezon în care înscrie cel puțin 20 de goluri în La Liga.

După această victorie, Barcelona a ajuns la 61 de puncte, iar presiunea este acum pe Real Madrid, care trebuie să o învingă pe Eibar, astăzi, de la ora 20:30, în direct pe Digi Sport 2, pentru a reface diferența de două puncte față de catalani.

Scor Mallorca – Barcelona 0-4. Cele mai importante faze din meci și toate golurile

Andrei Petrescu este redactor Huff.ro, colaboreaza cu site-ul de 6 ani. Poate fi contact pe adresa andrei@huff.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top