Connect with us
Lucifer - se reiau filmările și vor fi în total 7 sezoane. Tom Ellis a confirmat informația

Știri

Lucifer – se reiau filmările și vor fi în total 7 sezoane. Tom Ellis a confirmat informația

Tom Ellis, Lucifer, actorul principal din serialul cu același nume, a confirmat pentru o publicație că a semnat cu Netflix și producătorii serialului Lucifer realizarea sezonului 6 și 7. Mai sunt doar 4 zile de filmări din sezonul 5, care conform Netflix ar fi trebuit să fi fost ultimul, dar fanii au câștigat din nou și au salvat serialul.

Lucifer va avea 7 sezoane pe Netflix

Când Netflix a anunțat că sezonul 5 care s-a filmat și mai avea doar 4 zile de filmare va fi și ultimul, fanii Lucifer s-au suparat din nou. Iar campania „Save Lucifer” a reînceput. Vă reamintim ca Fox a anulat serialul în sezonul 3, iar Netflix l-a salvat dupa ce mii de fani au cerut asta pe rețelele de socializare prin campania „Save Lucifer”.

Tom Ellis, actorul preferat al tuturor fanilor Lucifer, a anunțat că el și întreaga echipă a u semnat cu Netflix pentru realizarea a încă două sezoane din serialul mult iubit de fani.

Lucifer va avea 7 sezoane

Lucifer va avea 7 sezoane

Filmările pentru sezonul 5 se vor reîncepe în septembrie, blocate de pandemie, mai sunt doar 4 zile de filmat, iar mai apoi probabil în 2021 noul sezon va apărea pe Netflix.

Datele de Start ale filmărilor pentru sezonul 6 și 7, cel final nu au fost anunțate, dar este suficientă bucuria și entuziasmul că Lucifer va avea parte de încă două sezoane față de ce anunțase Netflix inițial.

Cum va continua povestea Lucifer?

Ultimul episod Lucifer din sezonul 4 s-a terminat cu acesta care a plecat în Iad pentru a-și lua locul de stâpân al regatului și a lăsat-o pe Chloe Decker singură în celebrul Los Angeles. Cum va continua povestea, cum va ajunge Chloe Decker în iad sa-l salveze și convingă pe Lucifer să se întoarcă, ce vor face ceilați actori ne râmâne doar să așteptăm.

Sezonul 5 va fi lansat conform surselor internaționale la începutul anului viitor. HUFF va lansa un concurs LUCIFER începând de maine!

Cuvant cheie pentru concurs grupuri de Facebook: Tom Ellis.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top