Connect with us
Margherita de la Clejani: cum arăta înainte să-și pună silicoane. "Mai bine îți pui creier!"

Monden

Margherita de la Clejani: cum arăta înainte să-și pună silicoane. „Mai bine îți pui creier!”

Margherita de la Clejani și-a schimbat numele de mai multe ori, a ajuns în domeniul muzical alături de părinții săi. Deși acum o vedem în cadrul diverselor emisiuni care o au drept invitat, la început arăta complet diferit.

Margherita de la Clejani: cum arăta înainte să-și pună silicoane. „Mai bine îți pui creier!”

Margherita de la Clejani sau Marga, cum îi spun apropiații sau mai nou, Marcle, a avut o cu totul altă înfățișare pe care a modificat-o în timp. Margareta Myriam Manole a luat lecții de canto de la o vârstă fragedă pentru a le călca pe urme părinților săi care trăiesc din muzică.

Aceștia au depus toate eforturile pentru ca fiica lor să ajungă în același domeniu. Astfel la doar 12 ani îl cunoștea pe Dan Bursuc care a ajutat-o să se lanseze în cariera sa muzicală. Șeful de la Grand Production Bursuc i-a dat numele de Margherita. Aceasta a făcut prima incursiune în lumea muzicii în 2006 în cadrul emisiunii „Dragostea de la Clejani” la Prima TV.

Din momentul în care a apărut cântând muzică de petrecere și-a câștigat o mulțime de fani. Muzica, dar mai ales aspectul său i-a atras pe aceștia. Totuși, aspectul său a fost „reglat” prin vizite repetate la medicul estetician acum câțiva ani.

Acesta i-a făcut buzele mai apetisante prin injecții cu botox și i-a implantat silicoane. Tatăl său, Ioniță de la Clejani nu a fost deloc de acord cu aceste modificări, ci si-a critica fiica pentru ideile sale de îmbunătățire ale aspectului.

„Să le ia dracu de silicoane. Silicoanele sunt pe primul plan… Nu e corect să stea la plajă dezbrăcată. Eu nu sunt de acord cu ele, mai bine să-şi ia 20 de cărţi să le citească. În cap trebuie să implanteze carte. În loc să-ți pui silicoane, mai bine îți pui niște creier”.

Desi tatăl său și-a exprimat clar dorința de a avea cultură, înainte de aspect apetisant și artificial, Margherita nu i-a luat sfatul de bun. Fiind rebelă, a făcut tot ce și-a propus.

„Chiar dăcă tatăl meu nu este de acord, eu îmi pun silicoane, ca să mă simt bine în pielea mea. Este decizia mea, sunt majoră, pot să fac ce vreau”, declara Margherita la acea vreme.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top