Connect with us
Meghan Markle și Prințul Harry plănuiesc să plece din Marea Britanie! În ce țară se vor muta

Știri

Meghan Markle și Prințul Harry plănuiesc să plece din Marea Britanie! În ce țară se vor muta

Prințul Harry a ajuns la limită în ceea ce privește tabloidele englezești și tratamentul pe care acestea i l-au oferit soției sale, Meghan Markle. Ba chiar, cei doi se gândesc să se mute împreună cu fiul lor, micuțul Archie, în Canada dacă lucrurile nu se vor îmbunătăți.

Meghan Markle și Prințul Harry plănuiesc să plece din Marea Britanie! În ce țară se vor muta

O sursă le-a spus celor de la Us Weekly că știrile date de tabloidele englezești au rănit-o pe Ducesă, iar Harry se teme că relația lor va pusă în pericol dacă rămân tăcuți.

Prințul a început demersurile legale privind datul în judecată a celor de la The Daily Mail și The Sun. „S-au acumulat mult prea multe, iar Harry refuză să nu facă nimic atunci când presa îi invadează viața privată a lui Meghan. Markle este o femei puternică, dar este foarte afectată de poveștile negative ce apar despre ea.”, a spus o sursă celor de la Us Weekly.

Știrile apărute au avut un efect foarte mare asupra vieților lor și le pot afecta mariajul. „Pe Harry îl sperie faptul că recentele zvonuri pot avea un impact asupra relației lui cu Meghan, sau a relației cu familia regală sau cu publicul.”, a continuat sursa.

Ba chiar, sursa a dezvăluit că dacă lucrurile nu o să se îmbunătățească, cei doi se gândesc să se mute. „Meghan și Harry iau în considerare plecarea lor în Canada. Cei doi se gândesc la aceasta pentru viitor. Este posibil ca acest lucru să se întâmple, însă nu acum, căci ei rămân loiali responsabilităților lor regale.”, a adăugat sursa.

Meghan a mai locuit în Canada, Toronto atunci când filma pentru serialul Suits.

Ducesa își ia îndatoririle foarte în serios și este foarte conștientă de tradiții. „De asta a participat la Trooping the Colour după câteva săptămâni de la nașterea fiului ei, din respect pentru Regină”, le-a zis o sursă celor de la Elle în această vară.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top