Connect with us

TV

Prezentatoare celebre, la debutul lor în TV. Cum arătau Esca, Mihaela Răduleascu, Andreea Marin, Teo și Andreea Berecleanu la începutul carierei

Le vedem în fiecare zi pe sticlă, de atît de mulți ani încât am și uitat că unele dintre prezentatoarele care au scris istorie în televiziune au avut cu totul alte meserii înainte. Andreea Marin, Teo Trandafir, Mihaela Rădulescu, Andreea Esca și Andreea Berecleanu sunt cinci dintre cele mai îndrăgite și longevive vedete TV.

Dacă trio-ul „Andre’ – Esca, Berecleanu şi Marin pare că a descoperit elixirul tinereţii şi timpul a stat în loc pe chipul lor, Teo şi Mihaela Rădulescu au suferit transformări incredibile.

Galerie foto

Andreea Marin, de la Ţara lui Piticot la Surprize, surprize

Despre debutul ei în televiziune, Andreea Marin îţi aminteşte, cu emoţie, cum a început totul pe vremea când era studentă la informatică. Avea aceeaşi culoare a părului, aceeaşi coafură şi un chip neschimbat în timp. Şi, lucru rar printre vedetele momentului, încă netransformat prin operaţii estetice şi intervenţii menite să ţină ridurile la distanţă.

„Eram studentă la informatică în anul I când colegele mele de cameră – stăteam la cămin, în Iaşi, în Copou – au văzut un afiş ce anunţa un concurs la TVR Iaşi pentru un post de reporter. M-au împins de la spate spunându-mi că nu voi reuşi. A urmat un concurs serios de o săptămână, cu tot felul de probe: în faţa camerei, probă de eseu, de limbi străine. După o săptămână de examinări am primit răspunsul că două dintre noi au posibilitatea să continue’, povestea vedeta în urmă cu mulţi ani.

Andreea Esca a debutat în televiziune la 19 ani

Din 1995 şi până astăzi, Andreea Esca prezintă Ştirile Pro TV, unul dintre principalele jurnale informative ale serii. Însă, înainte de a deveni vedeta Pro TV, Andreea a prezentat ştirile alături de Răzvan Dumitrescu, Adrian Munteanu şi Laura Spiru, la SOTI – una dintre primele staţii private în România de după Revoluţie.

Esca avea doar 19 ani la vremea aceea. Avea părul lung, acelaşi zâmbet şi determinarea de a deveni o figură emblematică în televiziunea românească.

Andreea Berecleanu, neschimbată în 26 de ani

Andreea Berecleanu s-a aflat tot timpul în topurile celor mai frumoase femei din România şi un profesionist desăvârşit în meseria sa. A debutat în presă la 18 ani, la „Cuvântul’ și „România Liberă’. Un an mai târziu a ajuns la SOTI ca reporter, redactor și prezentator de stiri. Apoi a urmat un an de Antena 1, iar din 1995 până în 2003 a prezentat știrile la Pro TV.

Este soţia unui estetician apreciat, însă este cu atât mai apreciată de fanii săi cu cât stă departe de operaţiile estetice. Nici nu are nevoie, susţin oamenii care o cunosc de ani buni. În afară de culoarea părului, mare lucru nu s-a schimbat la Andreea Berecleanu, în 26 de ani de televiziune.

Teo Trandafir a debutat la Tele 7abc

Teo Trandafir are un CV impresionant, primul său loc de muncă fiind acela de prezentatoare de ştiri la postul de radio 2M+. Apoi a realizat o emisiune alături de Cristin Tocan, iar în 1994 a lucrat la Tele 7abc, împreună cu Mircea Badea, la show-ul de televiziune ‘Bună dimineaţa, România’, potrivit Libertatea. Trei ani mai târziu, în 1997, a continuat colaborarea cu Mircea Badea, dar la Antena 1, la emisiunea ‘Dimineaţa devreme’.

În aceeaşi perioadă realizează, alături de Mircea Badea, o emisiune de weekend numită ‘Teo & Mircea Show’.

În anul 2001 a ajuns la PRO TV, unde a realizat mai multe emisiuni. În 2006 părăseşte postul PRO TV pentru funcţia de director la postul de televiziune Romantica. În 2007 se mută la Prima TV, unde realizează emisiunea ‘Teo Live Show’. În 2009 a realizat ‘Teo Show’, produsă de Local TV Network şi difuzată la peste 25 de staţii locale din toată ţara.

În 2010 renunţă la cariera în televiziune în favoarea celei politice, candidând şi câştigând un post de deputat din partea PDL.

În 2012, Teo Trandafir revine în televiziune și în prezent moderează la Kanal D emisiunea „Teo Show’.

Mihaela Rădulescu, în televiziune din 1994

Primul loc de muncă în televiziune al Mihaelei Rădulescu a fost Tele 7abc, în 1994, după care a urmat Pro TV, însă celebră a devenit la Antena 1, când prezenta „Duminica în familie’.

Au urmat diverse emisiuni pe care le-a prezentat ocazional, însă Mihaela s-a retras din televiziune de câțiva ani. Momentan, este gazda emisiunii „Ferma’ de la Pro TV.

Mihaela urmează un stil de viață sănătos, de câțiva ani buni, mai cu seamă de când s-a retras din lumea mondenă și s-a mutat la Monaco. Face sport în fiecare zi, mănâncă sănătos, însă nici intervențiile estetice nu-i sunt străine. Pe rețelele de socializare este adesea criticată pentru felul în care și-a „ajustat’ ridurile.

Sursa: VIVA

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top