Connect with us

TV

Primele detalii despre BRAVO, AI STIL 3. Cine sunt concurentele noului sezon și ce au pregătit producătorii de data asta

Luni, 28 august, este zi de mare sărbătoare pentru fanii celui mai tare reality-show din România. Începe cel de-al treilea sezon BRAVO, AI STIL, iar surprizele nu sunt deloc puține.

4 lucruri pe care le știm deja despre sezonul 3

Producătorii turci au făcut o pauză de doar o lună până la lansarea noului sezon al celui mai fashion show din România. Există câteva surprize în acest nou sezon, pe care HUFF ți le prezintă în rândurile de mai jos!

1. ILINCA VANDICI REVINE, spre nemulțumirea celor care au început să se obișnuiască cu Andreea Bănică. Asta nu e neapărat o noutate, însă mulți fani ai emisiunii au sperat că vedeta Kanal D își va lua un concediu maternal ceva mai mare.

2. 11 CONCURENTE DINTR-UN FOC. 11 au trecut castingul și alte câteva sunt rezerve. În sezonul 3 intră mai puțin fete față de sezonul trecut (14), însă producătorii ne asigură că celor 11 li se vor adăuga suficiente fete astfel încât show-ul să se lungească pentru a asigura suspansul.

3. ANDREEA PARIS, UNA DINTRE CONCURENTELE CARE STÂRNEȘTE DEJA CONTROVERSE ÎN MEDIUL ONLINE.

Fanii înrăiți ai emisiunii au aflat deja câteva nume din noul sezon. Unele fete se dau de gol postând fotografii pe rețelele de socializare din timpul înregistrărilor, altele au fost ”descoperite” de promo-ul emisiunii. Andreea este deja ținta glumelor pe motiv că ar fi operată din cap până în picioare.

CITEȘTE ȘI: Ilinca Vandici a ales numele copilului: „Îl va chema ca pe tata”

4. DIFERENȚE MARI DE VÂRSTĂ ÎNTRE FETE. Așa cum ne-au anunțat chiar cei de la Kanal D, acest show promite mai multă diversitate. Între concurente vor fi diferențe mari de vârstă, ceea ce înseamnă că nu vom vedea doar fetișcane care se visează să fie vedete la televizor cu orice preț și fără pic de bun simț.

Lista de concurente de la Bravo, ai stil 3

Surpriza sezonului  – “joaca” la dublu!

Noutatea acestui sezon este data de faptul ca dintre cele 12 fete, doua vor evolua ca o echipa, in sensul ca doua fete vor ocupa o singura pozitie in concurs, atribuindu-li-se un singur indicativ de vot; Emiliana si Iuliana vor deflila impreuna in fata juratilor si tinutele lor vestimentare le vor fi analizate si comentate ca un tot unitar.

Roxana are 32 de ani, este din Constanta si a absolvit Facultatea de Drept si Administratie Publica. Administrează cu succes o firmă dedicată sporturilor nautice. Provine dintr-o familie extrem de unită, iubitoare şi modernă. Desi este emotivă şi vrea cu orice preţ să-şi învingă temerile, Roxana spune despre ea că este un copil profund şi un adult complet care nu are aşteptări şi tocmai de aceea este întotdeauna gata să acţioneze.

Ilinca are 21 de ani, este din Giurgiu si Studiază Facultatea de Finanţe-Bănci din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucureşti. Are o personalitate cameleonică, este extrovertită, sinceră, amuzanta, perspicace si vrea să-şi depăşească limitele şi să experimenteze tot ce este nou.  Îşi doreşte foarte mult să câştige marele premiu şi sa-i investească într-o afacere proprie.

Anca are 31 de ani, este din Valenii de Munte si a studiat Comunicare digitală. Deţine un video blog, unde împărtăşeste informatii utile si se recomanda ca fiind o persoană deschisă. Anca practica yoga şi este voluntar pentru un ONG care luptă pentru drepturile femeilor.

Ramona are 18 ani, este din Corabia (judetul Olt) si işi doreşte să devină designer vestimentar apreciat. Este o fire timidă şi calmă, dar foarte vocală atunci când este cazul. Ramona spune ca dacă va câştiga marele premiu, îşi va ajuta părinţii şi va  pleca la studii în străinătate.

Bianca are 24 de ani, s-a nascut la Piatra Neamt, iar in prezent locuieste la Bruxelles. Este decorator la evenimente. Are o garderoba bogata, ii place foarte mult sa mearga la cumparaturi; este temperamentală, sociabilă, competitivă şi tolerantă.

Iuliana are 19 ani si este din Mangalia, iar Emiliana are 18 ani si este din Constanta. Impreuna vor evolua ca o echipa, au un singur numar de identificare la care telespectatorii le pot vota. Iuliana cocheteaza cu modelingul de cativa ani. Spune despre ea că este o tipă inteligentă, frumoasă, un pic  timidă si ca are foarte multi prieteni. Cel mai mult îşi doreşte să ajungă în Insulele Maldive. Emiliana este o fire vesela, prietenoasa si sufletista. De asemenea, aceasta adoră să facă sport, pasiunea ei fiind water ski-ul.

Beatrice are 35 de ani, locuieste in Bucuresti si este casatorita de 2 ani. A absolvit Facultatea de Jurnalism si spune ca cea mai mare calitate a sa este adaptabilitatea. Se declara o  persoană justiţiară, socilabilă si selectivă, iar cel mai mult işi doreşte să trăiască experienţa „Bravo, ai stil!”, fiind dispusă să facă orice sacrificiu pentru a câştiga.

Alina are 27 de ani, este din Bucuresti si a absolvit facultatea de  Marketing în cadrul Universităţii Româno-Americană precum si un Master la Universitatea de Educaţie Fizică şi Sport – nutriţie şi remodelare corporală. Tanara spune despre ea ca este o fire posesivă, orgolioasă şi foarte amuzantă si ca adora sa iasa in evidenta.

Alexandra are 26 de ani, este din Bucuresti si a absolvit Universitatea de Artă Teatrală şi Cinematografică I.L. Caragiale, specializarea – Artele spectacolului – actorie. În prezent este actriţă la Teatrul „Nottara”. Se autocaracterizeaza ca fiind o persoană corectă şi uşor impulsivă.

Irina are 18 ani si este din Bucuresti. Ambiţioasă, puternică şi foarte sociabilă, fata spune ca este o fire vulcanică, trăieşte momentul, îi place să deţină controlul în orice situaţie. Afirma ca intotdeuna a vrut să participe într-o emisiune televizată.

Naba are 23 de ani, este de origine irakiană, însă locuieşte de multi ani în România, la Oradea. Este studentă în primul an la Facultatea de Drept. Naba spune despre ea ca e sufletistă, darnică şi foarte populară. Declara ca dacă va câştiga, va investi banii într-un atelier de haine.

Galerie Foto

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top