Connect with us
Program BIAS 2016: Show aviatic pe Aeroportul Baneasa, imagini FOTO si VIDEO

Știri

Program BIAS 2016: Show aviatic pe Aeroportul Baneasa, imagini FOTO si VIDEO

BIAS 2016 este in plina desfasurare in Bucuresti pe aeroportul din Baneasa. Show-ul aviatic a inceput la ora 9 si dureaza pana la ora 21.00.

Toti cei care isi doresc sa participe o pot face gratuit in incinta aeroportului Baneasa sau in imprejurimile acestuia.

Programul BIAS 2016 a scos din case mii de bucuresteni, dar a tras si multe persoane din alte localitati precum Brasov, Botosani sau Constanta.

PROGRAM SHOW AVIATIC 2016 – BIAS

Program Bias 2016 Show Aviatic

Cei care nu pot ajunge la show-ul aviatic din Bucuresti pot urmari BIAS 2016 LIVE pe internet pe site-ul Antena 3 sau pot urmari programele televiziunii de stiri care este partener media la acest program.

BIAS 2016 – FOTO & VIDEO

BIAS a ajuns la editia a VIII-a si este un show aviatic care anul trecut a adunat peste 155.000 de spectatori.

„Evenimentul este dedicat si implinirii a 110 ani de la primul zbor al lui Traian Vuia, 100 de ani de aviatie militara si vorbim de un mix de vechi si nou, de acrobatie si aviatie militara si aviatie de lupta, dar si de transport. Practic incercam sa aratam toate fatetele aviatiei, astfel incat sa putem sa atragem cat mai mult tineret catre acest domeniu care pentru noi este foarte drag, aviatia”, a declarat, pentru AGERPRES, Valentin Iordache, vicepresedinte al comitetului de organizare si director de relatii externe la Compania Aeroporturi Bucuresti.

BIAS continua pana la ora 21.00, asadar daca aveti timp liber puteti merge pe Aeroportul Otopeni si urmari cel mai spectaculos show aviatic din Romania.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top