Connect with us
Radu Palaniță, câștigătorul Românii au talent: Nu pot să mă bucur

Românii au talent

Radu Palaniță, câștigătorul Românii au talent: Nu pot să mă bucur

Radu Palaniță este câștigătorul sezonului 10 Românii au talent  desemnat de public pe 29 mai 2020, în finala de la Pro TV. Acesta a postat un videoclip pe o rețea de socializare un video prin care le-a mulțumit fanilor pentru marele premiu de 120.000 de euro.

Radu Palaniță: mesaj pentru fanii, după câștigarea Românii au talent

„Bun găsit tuturor, în asemenea momente cuvintele sunt prea puține, cred că cel mai bine am să vă mulțumesc prin cântec. Esteo senzație pe care cu siguranță nu am mai trăit-o niciodată. Mie nu imi vine să cred nici în momentul de față ce am realizat, vă mulțumesc pentru susținere și voturi, pentru mesaje care încă vin. 

Am să fac tot posibilul să răspund tutururor, nu prea am dormit, nu prea am o stare interioară de bucurie, e greu de spus în cuvinte. O emoție puternică, ați fost alături de mine, e ceva incredibil.

Nu cred să îmi aduc aminte să fi câștigat vreodată ceva, tot ce am câștigat a fost prin muncă. Vă promit că voi rămâne același om, am fost același de când mă știu.

Eu vă mulțumesc din suflet, din toata inima mea pentru tot ce am realizat împreună cu dumneavoastră. Vă doresc un weekend plăcut și ne revedem cu melodia zilei.”, a declarat câștigătorul Românii au talent.

Mesajul video al lui Radu Palaniță pentru fani

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Românii au talent

To Top