Connect with us

TV

Românii au talent 13 martie. Aura Marcu Golden Buzz vineri

Golden Buzz Românii au talent începe de la ora 20:30 la Pro TV ca în fiecare zi de vineri. Iar HUFF te ține la curent sub format live video stream și live text cu toate numerele importante din show și momentele fabuloase. Ce concurenți vor urca pe scena în episodul 7, din sezonul 10 al emisiunii și cineva va primi Golden Buzz? Aflăm de la Pro TV și din Live textul de mai jos. Nu uitați aici găsiți cele mai mari galerii foto și video de la emisiunea de talente. Un concurent le-a cerut prezentatorilor să-l declare câștigător. Detalii mai jos. Urmează să fie acordat Golden Buzz, stați alături de noi pentru a vedea numărul trimis direct în semifinale.

Golden Buzz 13 martie

Unul din juratul emisiunii Românii au talent acordă astăzi Golden buzz pentru un concurent, în ediția Românii au talent de vineri, 13 martie. UPDATE, ora 22:48Aura Marcu a avut două mari vise, cel de a cânta și de a devenit însoțitor de zbor. Acum lucrează ca stewardesă la Blue Air. Și asteaptă cu emoții decizia juriului.

Românii au talent LIVE

UPDATE, ora 22:48 – Aura Marcu a avut două mari vise, cel de a cânta și de a devenit însoțitor de zbor. Acum lucrează ca stewardesă la Blue Air. Și asteaptă cu emoții decizia juriului.

UPDATE, ora 22:34 – Talentul unui concurent este să-și țină respirația sub apă. A depășit recordul de 3 minute și 30 de secunde. În tot acest timp concurentul își desfăcea niște lacăte din jurul corpului. Actualizare, 22:38 concurentul își ține respirația de 5 minute și 30 de secunde. Actualizare, concurentul stă fară să respire de 6 minute.

UPDATE, 22:09 – Un copil a provocat juriul să-i arate cartonașe cu steagurile diverselor țări și acesta le-a ghicit pe toate. Nu uitati emisiunea este live stream online gratuit pe protvplus.ro.

UPDATE, ora 21:59 

Update, ora 21:33 – Cristina Gîrloiu număr de belly dance.

Cristina Gîrloiu număr de belly dance

Cristina Gîrloiu număr de belly dance

UPDATE, ora 21:28 – Scena Românii au talent a mai văzut acordeoniști, dar cel care s-a prezentat astăzi a fos unul mai special. A cântat la acorden, a dansat și a folosit intrumentul altfel decât în modul tradițional. Makhmud Urumbayev este numele lui și a plecat în etapa următoare cu patru de DA, concurentul este din Kahahstan.

UPDATE, ora 21:13Eva are 11 ani și vine din Suedia, mai are și un frate pe care-l cheamă David, la fel ca pe copiii Andrei. Talentul Evei este cântatul. Deși are o vârstă fragedă vocea Evei  este extrem de matură și bine definită.

UPDATE, ora 21:05 – Dupa prezentarea concurentei Ema Jumătate, venită din Suedia, a intrat pe scenă trupa Cheban.

Trupa Cheban

Trupa Cheban

UPDATE, ora 21:01 – O bunicuță de 50 de ani care se menține perfect în formă, spunând ca și-a dorit să aibă mereu un tonus bun a impresionat juriul cu tonusul pe care-l are aceasta. Mariana Pârju este numele bunicuței.

UPDATE, ora 20:51 – Andra face ANUNȚUL despre emisiunea Românii au talent, în plină criza Coronavirus

UPDATE, ora 20:47 – O dansatoare l-a impresionat  chiar și pe Mihai Petre. „Mi-a plăcut foarte mult pe scenă, publicul m-a aplaudat încă de la început și mi-a dovedit că pot continua”.

UPDATE, ora 20:39 – Al doilea concurent care a urcat pe scenă este Adrian Petrache, care are 18 ani și este student. Își dorește să câștige premiul cel mare Românii au talent, dar și followeri pe Instagram. Andrei Petrache i-a provocat pe prezentatori să anunșe în glumă, căștigătorul sezonului 10. Pavel Bartoș și Smiley i-au intrat în joc și au spus „Doamnelor și domnilor, câștigătorul sezonului 10 este Andrei Petrache”, concurentul a trecut în etapa următoare.

UPDATE, ora 20:30 – Emisiunea a început cu un număr de acorbație făcut de doi concurenți din Ucraina. Oleg Schibetzchii si Timofey Lisovets sunt doi acrobați din Ucraina în vârstă de 19 și 20 de ani, care au uimit juriul ruguros. Florin Călinescu, Andra, Mihai Petre și Andi Moisescu au trimis concurenți în etapa următoare.

Oleg Schibetzchii si Timofey Lisovets

Oleg Schibetzchii si Timofey Lisovets

S-au dat 6 Golden Buzz-uri

Iata care sunt numerele care au primit golden buzz in sezonul 10.

Cine este Mihai Țigaret, a primit Golden Buzz de la Andra la Românii au talent

Cine este Mihai Țigaret, a primit Golden Buzz de la Andra la Românii au talent

Până acum s-au acordat 6 golden buzz, ultimul fiind acordat de Andra pentru Mihai Țigaret, un copil de 15 ani care este un pianist celebru deja. Al cincilea Golden Buzz. Daria Călugăru i-a lăsat cu gura căscată pe Smiley și Pavel Bartoș. Al patrulea GOLDEN BUZZ: Florin Călinescu, impresionat de mecanicul auto Radu Pălăniță.

Eu asta apreciez la această emisiune. Faptul că oameni fără niciun semn al destinului descoperă ceva și vin aici. Și au o meserie. Uite, anul trecut era o croitoreasă. Acum este un mecanic auto. Mâine puteți fi milionari… Eu de un mecanic auto am nevoie. Vreau să te responsabilizez”, a spus Florin Călinescu, înainte de a apăsa Golden Buzz, vineri seara, la Românii au talent.

Al patrulea Golden Buzz a fost primit de Theodor Marcu, puștiul de 6 ani care a reușit să ducă la capăt calcule matematice complexe în timp ce spunea și prenumele unor compozitori europeni de muzică clasică, l-a convins pe Andi Moisescu să-și ofere și cel de-al doilea golden buzz: „E de pe altă planetă. E ceva ce doar el înțelege”.

Românii au talent poate fi urmărit online sub format live stream

Cea mai populară emisiune de divertisment, „Românii au talent”, a ajuns la sezonul 10 și poate fi urmărită și online sub format live stream pe site-ul www.protvplus.ro. Tot ce trebuie să faceți este să vă creați un cont gratuit. Dacă sunteți abonati Digi, puteti urmări live Românii au talent pe site-ul digionline.ro. Abonații UPC Vodafone au la dispoziție platforma Horizon GO, iar cei de la Orange, Orange TV.

Juriul emisiunii

  • Andi Moisescu
  • Andra
  • Mihai Petre
  • Florin Călinescu

CONTACT REDACTIE Email: cc@smartactivity.ro Telefon: +4021 795 88 02 Dacă ai surprins o știre, scrie-ne pe adresa redactie@huff.ro, unde ne poți trimite imagini foto sau video. Publisher Adrian Vrauko Email: adrian@teotrandafir.com Consultant Anamaria Lembrău, email: anamaria@teotrandafir.com Redactori CATALIN NAE, email: catalin@teotrandafir.com CRISTINA BOSIOC,email: cristina@teotrandafir.com DANIEL ȘUTA, email: daniel@teotrandafir.com Publicitate email: sales@smartactivity.ro Departament VIDEO Producator general – Raluca Oprea email: raluca.oprea@teotrandafir.com Programator Bogdan Iacob / Telefon: 0217958802 Departament Juridic / Legal Cabinet de avocat ROBERT CIUREA email: office@avciurea.ro Director General Adrian Vrauko email: adrian@teotrandafir.com Huff.ro este administrat și deținut de SMART ACTIVITY SRL Date despre companie Adresa de corespondenta: Calea Calarașilor, numarul 173, București, Sector 3 COD FISCAL: RO34042388 CIF: J40/1060/2015 Huff.ro este un site de știri care folosește fluxurile agențiilor de presă: Mediafax, Agerpres, dar și surse proprii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top