Connect with us
Românii au talent, sez. 9, ep. 13, 10 mai 2019 - Cei 24 de semifinaliști

Românii au talent

Românii au talent, sez. 9, ep. 13, 10 mai 2019 – Cei 24 de semifinaliști

Românii au talent 10 mai 2019, astăzi se aleg cei 24 de concurenți care vor intra în semifinală. Episodul 13, sezonul 9, este ultimul episod de preselecții aduce la final și lista celor 24 de concurenți care vor ajunge în cele două semifinale. Una din concurente, care s-a calificat în semifinale, Emma Neagu a murit la începutul lunii aprilie, de asemenea o altă concurentă s-a retras. Nu uitați că de la ora 20:30 HUFF.ro vă transmite LIVE emisiunea, foto, video. Dacă doriți să urmăriți online show-ul o puteți face pe site-ul protvplus.ro.

Cei 24 de semifinaliști – Românii au talent aleși de juriu

  • Acro Duo (acrobaţi),
  • Azeri Brothers (artişti de circ),
  • Dui Sienna (acrobaţi),
  • Corul de Copii al Operei Naţionale, cântăreţii Anton Joseph (24 de ani),
  • Andrei Cheteleş (29 de ani),
  • pianistul Rareş Dumitru Bratu (15 ani),
  • cântăreţii de operă Alin Buruiană (23 de ani),
  • Isabela Stănescu (18 ani),
  • dansatorii Nikol Varga (9 ani), Casiana Oancea şi Alin Mătuşă, Sebastian Petraşcu (36 de ani) şi Andreea Tucaliuc (14 ani),
  • balerina Elena Gibson (42 de ani),
  • magicienii Stevie Starr (56 de ani) şi Magitot (33 de ani),
  • actriţa Anna Senger (31 de ani),
  • artistul de circ Lucian Răducanu (32 de ani)
  • barmanul Alexander Shitfanov (31 de ani).

Așadar, Andra, Florin Călinescu, Andi Moisescu și Mihai Petre vor analiza zecile de numere văzute și vor alege 20 de concurenți care se vor alătura celor care au primit Golden Buzz de la juriu sau prezentatorii emisiunii.

Iată care sunt semifinaliștii Românii au talent 2019

  • Aris Negoiță – trimis în semifinală de Pavel Bartoș și Smiley
  • Daniela Machidon (Florin Călinescu)
  • Kidd Strobe Aka Frenchiebabyy (Andi Moisescu)
  • Ema Stoian (Andra)
  • Ana Maria Pantaze (Mihai Petre)

Pe scurt povestea celor 5 semifinaliști

Aris Negoiță

Aris daca ar câștiga ar vrea să cumpere o casă si să aiba un pat el ai cu topogan. Are 8 ani și este elevă. Alis Negoiță vă lua golden buzz.

Aris daca ar câștiga ar vrea să cumpere o casă si să aiba un pat el ai cu topogan. Are 8 ani și este elevă. Alis Negoiță vă lua golden buzz.

Aris Negoiță – Smiley și Pavel Bartoș acordă în această seară supremul Golden Buzz pentru concurentul care i-a făcut să fugă din culise și să apese butonul auriu.

Elevul de 8 ani, Alice Negoiță a luat Golden Buzz suprem la Românii au talent. Vezi numărul ei mai jos.

Cine este Aris Negoiță

VIDEO – Cine primește Golden Buzz de la Smiley și Bartoș

Daniela Machidon

Florin Călinescu a fost ultimul jurat care mai avea la dispoziție butonul de Golden Buzz. Acesta a fost acordat în această seară dupa ce juriul a considerat că numărul concurentului „i-a făcut să leviteze”.

Florin Călinescu Golden Buzz 29 martie 2019 Românii au talent

Florin Călinescu a acordat Golden Buzz astăzi la Românii au talent. Andi Moisescu a declarat că „acesta este unul din îngerii maestrului Florin Călinescu”.

Daniela Machidon a luat Golden Buzz

Momentele când Florin Călinescu a apăsat Golden Buzz la ”Românii au talent”!

Golden Buzz, ”butonul auriu”, a fost introdus acum câteva sezoane în emisiunea ”Românii au talent, oferindu-le juraților șansa de a-și vedea preferații direct în semifinală.

Florin Călinescu, unul dintre jurații emisiunii ”Românii au talent”, a avut, de fiecare dată când a apărut butonul auriu, alegeri impresionante.

În cel de-al șaselea sezon al emisiunii, în chiar prima ediție, Elena Lucia Băduț, o tânără de 28 de ani cu deficiențe de vedere, a oferit un moment de basm, cântând piesa ”Once Upon a December”.

Vocea și emoțiile transmise de tânără i-au făcut pe oameni să lăcrimeze, iar Florin Călinescu a fost atât de impresionat încât a apăsat butonul auriu, oferindu-o șansa de a merge direct în semifinală.

Kidd Strobe Aka Frenchiebabyy

Românii au talent: Kidd Strobe Aka Frenchiebabyy Andi Moisescu i-a oferit Golden Buzz 8 martie

Românii au talent: Kidd Strobe Aka Frenchiebabyy Andi Moisescu i-a oferit Golden Buzz 8 martie

Andi Moisescu a fost extrem de impresionat în  8 martie 2019 încât a apăsat fară să stea prea mult pe gânduri Golden Buzz. Concurentul care a luat Golden Buzz, vineri, 8 martie este Kidd Strobe Aka Frenchiebabyy

Andi Moisescu este al treilea Jurat Românii au talent care apasă butonul auriu sezonul acesta. A mai rămas un singur Golden Buzz de acordat în posesia lui Florin Călinescu.

Kidd Strobe Aka Frenchiebabyy Andi Moisescu i-a oferit Golden Buzz

VIDEO – Golden Buzz Românii au talent 8 martie 2019


Andi Moisescu n-a mai stat pe gânduri și a oferit butonul auriu astăzi, 8 martie. Iată numărul care l-a impresionat.

Ema Stoian

Cine este de fapt Ema Stoian, al doilea Golden Buzz de la Românii au talent. Iată cu ce se ocupă parinții ei

Cine este de fapt Ema Stoian, al doilea Golden Buzz. Iată cu ce se ocupă parinții ei

Ema Stoian a primit al doilea Golden Buzz din sezonul 9, pe 22 februarie. Fetița de numai 10 ani a impresionat-o atât de tare pe Andra, încât artista a apăsat butonul auriu. Toată familia Emei este pasionată de dans, dar doar ea face performanță.

Tatăl lui Ema Stoian este inginer, iar mama sa este economistă. La doar 3 ani și jumătate fetița a început să facă gimnastică, iar peste 3 ani un club i-a recomandat să treacă la performanță.

Ema a crescut rapid și evoluat frumos. În 2019 a participat la concursul Dance World Cup, unde a luat locul I.

VIDEO: Ema Stoian Golden Buzz

”Ema e o fetiță isteață și modestă și așteaptă să se întâmple lucrurile. Nu știu dacă se aștepta să primească Golden Buzz-ul. Cred că mai degrabă spera. Am fost cu toții foarte bucuroși și ușor copleșiți. A fost un moment frumos, chiar magic, într-un fel. Au început și confetti, a fost frumos.

Și-a dorit să vină la Românii au talent, e o emisiune pe care ea o îndrăgește de când era mică. Au încurajat-o și profesorii de la școală și i-a plăcut tot ce s-a întâmplat la emisiune. Și oamenii pe care i-a întâlnit și cei care au ajutat-o în pregătire”, a declarat mama ei.

Ana Maria Pantaze

Ana Maria Pantaze, croitoreasa de la Românii au talent, a fost La Măruță

Ana Maria Pantaze, croitoreasa  a fost La Măruță

Ana Maria Pantaze este o croitoreasă din București cu o voce uimitoare. A reușit să-l cucereasca pe cel mai sever jurat de la Românii au talent care i-a oferit primul Golden Buzz din 2019.

Românii au talent, 8 februarie, Golden Buzz

Nu a cântat niciodată pe o scenă, nu a făcut studii de specialitate, dar muzica a venit în viața ei de când era mică. Locuia deasupra unui club de jazz și acolo a început să se îndrăgostească de muzică.

Apoi a început să meargă la karaoke și așa a ajuns pe scena Românii au talent, a primul butonul de aur (Golden Buzz) care a trimis-o direct în semifinala emisiunii.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

1 Comment

1 Comment

  1. TICU

    2019-05-10T21:51:04+03:00 at 21:51

    Ca telespectator, fara a avea pretentia unei pareri autorizate ci mai degraba a celui care trebuie sa plateasca un bilet, daca duetul format din vioara, unde am parerea ca, fara sa dea impresia, fata este o candidata la „premiul” Gheorghe Zamfir iar colegul la chitara a acompaniat-o intr-un mod personal meritau 4 de da. Pe acel Mihai m-ai trimite-ti-l prin culise sa mai mature dupa candidati ca este prea mare palaria de jurat. STRICA TOT, DA CU M… PARDON CU BATA IN BALTA, STRICA SPECTACOLUL CU PERMANENTA NEGATIE…

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Românii au talent

To Top