Connect with us
Semifinala Chefi la Cuțite, sezonul 9, 14 iunie 2021.Drumul spre finală UPDATE

TV

Semifinala Chefi la Cuțite, sezonul 9, 14 iunie 2021.Drumul spre finală UPDATE

Chefi la Cuțite a ajuns la prima semifinală a show-ului din sezonul 9. Echipa lui Chef Cătălin Scărlătescu s-a calificat direct în semifinala de astăzi, 14 iunie 2021, după ce a câștigat ultimul battle al emisiunii. 9 concurenți sunt în total în drumul spre marea finală Chefi la cuțite, sezonul 9, care va fi difuzată, miercuri 16 iunie 2021.

Semifinala Chefi la Cuțite LIVE UPDATE, 14 iunie 2021

UPDATE 22:44 – LIVE TEXT-ul continuă pe fresh24.ro.

UPDATE, ora 22:40 – Chef Florin Dumitrescu pune capăt speculațiilor de pe internet. Într-un mesaj postat pe Facebook vorbește despre câștigător și lasă să se înțeleagă că nu este Narcisa.

UPDATE, ora 22:16 – În proba a doua din semifinala Chefi la cuțite, familia va ajuta concurenții să găteacă preparatele!

UPDATE, ora 22:10 – Concurenții din semifinala Chefi la Cuțite, drumul spre Finală, și-au cunoscut jurații, respectiv familiile lor care le-au acordat note în această seară.

UPDATE, ora 21:58Chef Cătălin Scărlătescu este dezamăgit de farfurii pentru că nu au respectat tema – Gustul copilăriei. La fel și jurații care dau note foarte mici.

UPDATE, ora 21:54 – Urmează o mare surpriză pentru concurenții din platou, vor afla cine i-a jurizat. Ei fiind păcăliți de Irina Fodor că sunt jurijați de angajați ai Antenei 1. Familiile își vor face apariția în platoul Chefi la cuțite, iar emoțiile își vor da frâu liber.

UPDATE, ora 21:47 – Celebra tocană a lui mamaie, făcută de Narcisa, n-a fost ca cea gătită prima dată. Jurații, dar și chefii spun că lipește sarea. Notele primite n-au fost mari, din ce s-a putut vedea în imaginile transmise de Antena 1.

UPDATE, ora 21:42 – Încep să apară problemele, concurenții care au folosit ingrediente greu de găsit pe vremea copilăriei, primesc punctaje mici. Trufele din farfuria lui Ștefan n-au fost pe gustul juraților.

UPDATE, ora 21:35 – Concurenții au terminat de gătit prima probă a serii. Familiile acestora le vor juriza farfuriile. Reamintim că prima probă a constant în a găti un preparat care să le aducă gustul copilăriei juraților. Chef Scărlătescu spune că proba este dificilă pentru că puțini vor ține minte să gătească simplu, ca în copilărie, și vor avea tendința să aducă tot felul de reinterpretări și artificii, care vor face ca preparatul să nu mai fie unul din copilărie.

UPDATE – Prima probă primită de cei 9 concurenți a fost să gătească ceva din gustul copilăriei, pentru care au și primit timp suplimentar. Au la dispoziție 90 de minute. Ce nu știu concurenții Chefi la Cuțite este că vor fi jurați de propriile familii. Irina Fodor, le-a transmis că jurizarea va fi făcută de angajați ai postului Antena 1.

Cei nouă concurenți calificați în semifinale au avut parte de un moment foarte emoționant la începutul bătăliei în drumul spre marea finală Chefi la cuțite. Fiecare dintre ei, inclusiv Chefi bucătari, au primit câte un mesaj emoționant din partea celor de acasă care-i așteaptă extrem de mândri.

Sezonul 9 Chefi la cuțite a fost un adevărat maraton. Antena 1 și producătorii emisiunii au difuzat 17 ediții de battle-uri, mai mult decât dublu față de sezoanele trecute. Și, după cum Chefii spuneau, concurenții și-au depășit cu mult așteptările, fiind un sezon care ar fi cuprins două sezoane.

Concurenții din semifinala Chefi la cuțite, sezonul 9 sunt:

Concurenții din semifinala Chefi la cuțite, sezonul 9

Concurenții din semifinala Chefi la cuțite, sezonul 9

  • Cătălin
  • Elena
  • Florin
  • Ștefan
  • Riki
  • Keed
  • Narcisa
  • Valentina
  • Alex

Pe internet se zvonește că Narcisa ar fi marea câștigătoare a sezonului 9 Chefi la Cuțite, acest lucru îl afirmă și surse din Antena 1. Ce este clar este că toți concurenții sunt foarte puternici și cei care au ajuns în semifinala show-ului culinar sunt extrem de bine pregătiți, majoritatea au „încasat” note de 15 de-alungul celor 17 confruntări între echipe.

Narcisa și Keed surprizele sezonului 9

Keed este un concurent care a surprins în acest sezon. Dorința lui puternică de a merge mai departe și gustul deosebit dat mâncării, l-a adus chiar în seminala show-ului. A fost salvat în battle-ul 16 de Chef Florin Dumitrescu când Keed a primit cel mai mic punctaj și era la un pas să plece acasă. Deși nu este bucătar, gătește cu pasiune și a ascultat fiecare sfat dat  de colegii săi de echipă, dar și de mentorul său, Chef Florin Dumitrescu.

Narcisa este cea mai îndrăgită concurentă din sezonul nouă, posibilă câștigătoare conform celor apărute pe internet și surselor din Antena 1. Și-a atras simpatia telespectatorilor și colegilor prin sinceritatea ei, optimismul desăvârșit și mândria, talentul și bucuria cu care pregătea fiecare farfurie.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top