Connect with us
Soția lui Mihai Constantinescu l-a visat, ce i-a spus acesta în vis. Îți dau lacrimile

Vedete

Soția lui Mihai Constantinescu l-a visat, ce i-a spus acesta în vis. Îți dau lacrimile

Soția lui Mihai Constantinescu a povestit că a l-a visat pe fostul său care a murit și care lăsat un mare gol în sufletl ei. Aceasta a fost invitată la „Vorbește lumea” și a povestit că l-a visat pe soțul său și i-a transmis un mesaj important pentru a o încuraja.

Visul Simonei Constantinescu, ce i-a transmis Mihai

Simona Constantinescu a povestit la Vorbește Lumea că l-a visat pe Mihai Constantinescu, care i-a povestit în vis că este bine acolo unde se află. De asemenea acesta i-a mai spus în vis că se simte bine și că este mai bine că a plecat. A rugat-o să nu fie tristă și să nu se simtă singură că el  o protejează de acolo de sus.

În timpul vieții acesta o alinta cu „Îngerașul meu” și așa s-a încheiat visul Simonei cu răposatul ei soț Mihai Constinescu.

Simona continuă să promoveze muzica artistului pe conturile de socializare și pregăteste lansarea unui album, pe care Mihai l-a pregătit pentru cei mici. Lansarea va avea loc pe Youtube.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top