Connect with us

Știri

TRAGEDIE în Constanţa! 3 persoane au murit, a fost activat planul ROŞU de intervenţie

UPDATE 16:00 Potrivit Serviciului de Ambulanţă Constanţa, trei persoane au murit în urma accidentului, o alta se află în comă, iar şapte pacienţi au politraumatisme.

În acest moment circulaţia este oprită pe ambele sensuri de mers, pentru efectuarea cercetării locului faptei şi acordării de îngrijiri medicale necesare victimelor.

Cel puţin 13 persoane au fost rănite, joi, în judeţul Constanţa, în urma unui accident rutier în care au fost implicate un autobuz şi un autoturism, la faţa locului deplasându-se mai multe echipaje de pompieri şi ambulanţe, dar şi elicopterul SMURD. Autorităţile au activat Planul Roşu de intervenţie.

Potrivit Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU) un grav accident de circulaţie s-a produs pe DJ 222, în judeţul Constanţa, fiind implicate un autoturism şi un autobuz cu persoane.

A fost activat planul roşu de intervenţii

Din primele informaţii sunt şi persoane încarcerate, la nivelul judeţului Constanţa fiind activat Planul Roşu de Intervenţie.

La faţa locului acţionează un echipaj de descarcerare, o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, o autospecială de transport victime multiple, o ambulanţă SMURD de terapie intensivă, doua echipaje SMURD de prim ajutor si cinci echipaje medicale SAJ. În sprijin, au fost solicitate şi două elicoptere SMURD.

Citeşte şi HAOS pe aeroporturile din întreaga lume. Pasagerii sunt blocaţi la porţile de îmbarcare

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top