Connect with us
Acum e politician cunoscut, dar în 2012 Tudor Ionescu era vedetă pentru iubirea împrăștiată pe oglinzi

Politic

Acum e politician cunoscut, dar în 2012 Tudor Ionescu era vedetă pentru iubirea împrăștiată pe oglinzi

Alegerile locale din 2020 în sunt un adevărat show monden, pe lângă circul provocat de partide, la bătălia pentru fotoliile de primar și consilieri s-au înscris și vedete, din sport, lumea mondenă și mulți din abonații show-ului prezentat de Dan Capatos. Astăzi vorbim despre celebrul Tudor Tim Ionescu, consilier general la Primăria Capitalei și candidat la alegerile locale din sectorul 6 la funcția de Primar.

Tudor Tim Ionescu a devenit cunoscut ca Tudy, după ce a fost amantul Oanei Zăvoranu

Tudor Ionescu, cunoscut în 2012 ca Tudy, a fost vedeta show-urilor mondene, în special cele prezentate de Dan Capatos, când acesta a avut o avetură cu Oana Zavoranu.

Explozia de celebritate a venit atunci când cineva a făcut publice două filmări cu el în timp ce se masturba și-i trimitea filmulețe „emoționante” vedetei de televiziune.

Presa a ținut atunci prima pagină a ziarelor multă vreme, televiziunile se luptau pentru interviuri și declarații, iar acesta a ales imediat după ce a devenit star pe siteurile pentru adulț, să se retragă o perioadă din viața publică.

Tudor Ionescu vedeta in 2012 pentru iubirea imprastiata pe oglinzi

Tudor Ionescu vedeta in 2012 pentru iubirea imprastiata pe oglinzi

În 2016 Tudy s-a rebranduit și a revenit la Tudor Ionescu

Tudor Ionescu fost viceprimar al Capitalei

Tudor Ionescu fost viceprimar al Capitalei

După 4 ani în care a stat mai mult în umbră, Tudor Ionescu a devenit în 2016 viceprimar al Primăriei București, în mandatului Primarului General Gabriela Firea.

Ușor și-a făcut loc și după ce a demisionat din funcția de viceprimar a devenit consilier ALDE în Consiliul General al Primăriei Capitalei.

Acum Tudor Ionescu vrea să fie primar în sectorul 6, susținut de partidul lui Tăriceanu, ALDE.

„Sunt un tânăr antreprenor crescut de bunicii săi, în spiritul respectului faţă de comunitate şi iubire a ţării şi nu mă sfiesc să spun asta, chiar dacă pentru mulţi va suna desuet. (…) Candidez pentru funcţia de primar al Sectorului 6 pentru că mă doare să văd cum acest sector, cu cel mai mare potenţial de dezvoltare din tot Bucureştiul, stă pe loc şi nu arată aşa cum ne dorim, aşa cum ar trebui, aşa cum merităm! Merităm un Sector 6 dezvoltat, curat, sigur şi sănătos!”, a precizat Tudor Tim Ionescu.

Pe lângă calitățile sale de politician, Tudor Ionescu este un vehement susținător al drepturilor animalelor și pe pagina sa de Facebook postează clipuri cu persoane care maltratează animalele de companie. Dacă vreți să vedeți declarația lui de avere, o găsiți pe site-ul Primăriei București.

Reacția Oanei Zăvoranu când a aflat că amantul ei e viceprimar

Oana are o prima reactie dupa ce s-a aflat ca Tudy este unul din viceprimarii alesi pentru Capitala:

„Dansul a urmarit sa se afiseze cu o vedeta de talia mea pentru ca nu stia ce facea dansul cu aceste facultati si masterate. Si le plimba prin baie sau WC-uri publice. Nu stiu ce facea dansul daca nu era finul lui Calin Popescu Tariceanu”.

La vremea aceea și Clotilde Armand a reacționat.

„Societatea civila a reactionat, astazi, violent, fata de alegerea, in functia de viceprimar al Capitalei, a unei persoane al carei CV nu contine nicio recomandare pentru ocuparea unei astfel de demnitati publice. Din contra, oricine a putut remarca faptul ca Tudor Ionescu – caci despre persoana sa este vorba – are altfel de orientari si afinitati decat cele presupuse de o functie publica de decizie.”

Tudy s-a apărat atunci și a declarat că:

„Nu vin din zona mondena, imi pare rau sa va dezamagesc, nu o sa discut despre viata mea privata si aici se inchide orice. Munca mea este cea pe care o vedeti aici si pe care o veti vedea pe teren. Ceea ce voi munci eu este in interesul cetatenilor bucuresteni. De cinci ani sunt antreprenor, in zona vinurilor. Unul din punctele de vanzare este in inima Bucurestiului, in Piata Obor”, s-a laudat Tudy in fata jurnalistilor prezenti la Primaria Capitalei.

Articole care v-ar putea interesa despre Tudor Ionescu (Tudy)

Zavo demasca ce mai facea viceprimarul Tudy prin bai si WC-uri publice!

Ce a spus Tudy dupa ce a fost ales viceprimar

Scandal dupa alegerea lui Tudy ca viceprimar. Ce spune Clotilde Armand

Tudy, noua mână dreaptă a primarului

2 Comments

2 Comments

  1. 26 mai 2019

    2020-08-23T17:01:36+03:00 at 17:01

    decat un MUT la 6 poate mai pitoresc este un ONA NIST no?!

  2. ostracizat

    2020-08-23T15:54:50+03:00 at 15:54

    …daca astfel de playboy au ajuns sa candideze …pe cand vom vedea si bordeluri deschise ptr popor …ca sa se distreze in timpul pandemiei …si sa confirme faptul ca ne meritam soarta .

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Politic

To Top