Connect with us
Un alt cuplu din showbiz s-a destrămat: "Eu merit mai mult, nu să fiu pusă pe locul doi!"

Monden

Un alt cuplu din showbiz s-a destrămat: „Eu merit mai mult, nu să fiu pusă pe locul doi!”

În ultima vreme, tot mai multe cupluri se destramă. Fie că motivul este infidelitatea, distanța sau doar nepotrivirea de caracater, numeroase relații au luat sfârșit în această perioadă. În aceeași situație de regăsesc și Iancu Sterp de la Survivor și iubita sa, Denisa. Cei doi nu mai formează un cuplu de la sfârșitul lunii trecute, iar tânăra a fost cea care a decis să facă totul public prin intermediul unui filmuleț pe YouTube, mai ales că existau deja zvonuri că lucrurile nu mai funcționează între ei.

Un alt cuplu din showbiz s-a destrămat: „Eu merit mai mult, nu să fiu pusă pe locul doi!”

Denisa a declarat că nu mai formează un cuplu cu Iancu Sterp din data de 31 mai. Aceasta a decis să transmită totul fanilor care deja o asaltaseră cu numeroase mesaje și cărora le promisese că le va mărturisi orice schimbare în ceea ce privește relația lor. Astfel, ea a precizat că inițiativa a venit din partea lui Iancu și ea a fost de acord, pe motiv că așa le va fi mai bine amândurora. De-a lungul videoclipului, tristețea s-a observat constant și chiar i-a fost greu să vorbească și era pe punctul de a izbucni în plâns, drept pentru care și-a pus ochelarii de soare.

„Am spus că dacă o să fie să ne despărțim, nu o să vă ascund. O să vă spun. Ei bine, relația noastră s-a terminat după data de 31, după finala Survivor. Până acum nu am spus nimic pentru că încă vorbeam, nu puteam să terminăm relația imediat. Nu îmi găsesc cuvintele, îmi e greu să fac acest videoclip. E pentru binele amândurora această despărțire. Îmi tremură vocea. Eu merit mai mult, nu să fiu pusă pe locul doi. „, a declarat fosta iubită a lui Iancu.

Ea a mărturisit că au fost existat mai mulți factori care au făcut ca relația să nu mai funcționeze. Unii dintre aceștia au fost distanța, având în vedere că în lunile în care au format un cuplu, nu au petrecut prea mult timp împreună, Iancu participând la o competiție în Republica Dominicană. De asemenea, și diferența de vârstă dintre cei doi ar fi reprezentat un impediment. Blondina ar fi venit acasă din Marea Britanie pentru a petrece timp cu Iancu. Deși au stat împreună în izolare 14 zile, se pare că lucrurile nu s-au închegat și au realizat că nu se potrivesc.

 

 

Continue Reading
You may also like...

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top