Connect with us
Un autobuz STB RATB pe linia 196 a căzut în dâmbovița cu tot cu călători

Știri

UPDATE – Un autobuz STB RATB pe linia 196 a căzut în Dâmbovița cu tot cu călători

Un autobouz ce circula în Bucureși a căzut în râul dâmbovița, după ce soferul a luat o curbă cu o viteză prea mare. Conform Știrilor Pro TV, autobozul avea călători în el, dar nu se cunoaște starea victimelor.

La fața locului au venit mai multe forțe de ordine și pompierii, însoțiți de scafandri, care vor încerca să scoată la suprafață vehiculul, dar fără îndoială vor avea nevoie și de utilaje suplimentare, scrie Digi24.ro.

ISU: O coliziune între un autobuz STB în care se aflau 2 barbați, iar în autobuz șoferul și o pasageră, care fost transportată la spital. Pâna la sosirea echipelor de intervenție, pasagerii s-au autoevacuat. În aest moment resursele medicale se vor retrage, iar scafandrii vor ajuta STB pentru recuperarea autobuzului, a spui Daniel Vasile purtătător de cuvânt ISU.

Un autobuz STB RATB pe linia 196 a căzut în dâmbovița cu tot cu călători

Un autobuz STB RATB pe linia 196 a căzut în dâmbovița cu tot cu călători

Autobuzul era nou de tip  „Otokar”, iar potrivit site-ului citat șoferul a încercat să evite o mașină, iar autobuzul 196 a aterizat în râul dambovița.

VIDEO: Un autobuz pe linia 196 a căzut în Dâmbovița

Autobuz câzut în Dâmbovița

Un autobuz STB fără călători a căzut, sâmbătă dimineață, în Dâmbovița, în zona Eroilor din Capitală, în urma unui accident în care a fost implicat și o mașină. Șoferul autobuzului a fost scos din mașină nevătămat.

Un accident rutier s-a produs, sâmbătă dimineață, între un autobuz STB și o mașină, în zona podului Eroilor, informează ISU București-Ilfov.

Autobuzul circula fără călători, iar șoferul a fost scos fără probleme medicale. De asemenea, și în autoturism se afla doar șoferul.

La acțiune intervin două echipaje SMURD și o motocicletă SMURD.

Șoferii au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero.

Circulația este restricționată în zonă. Potrivit unor surse, autoturismul nu ar fi respectat culoarea roșie a semaforului și s-a lovit de autobuz. În urma impactului, autobuzul STB ar fi ricoșat și a rupt gardul, după care a ajuns în Dâmbovița.

Reprezentanții ISU au revenit și precizează că în autobuz se mai afla de fapt o persoană (posibil călător), iar în mașină, șoferul era însoțit de o femeie, care a fost transportată la spitalul Universitar, conștientă.

Scafandrii ISU-București-Ilfov au intrat în Dâmbovița și sprijină echipele de intervenție STB.

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top