Connect with us

Știri

Un ÎNGER a apărut pe cer în ziua de Crăciun. Oamenii au rămas înmărmuriți

Apariţie ciudată pe cer, de Crăciun, în localitatea Saravale. Oamenii au ieșit din case şi au privit vrăjiţi. Mulţi au spus că seamănă cu un înger.

Mai mulți localnici din Saravale au postat pe Facebook poze cu o ciudată apariţie pe cer, deasupra localității, în noaptea de Crăciun. Potrivit martorilor, imaginea de pe cer ar aduce cu cea a unui înger.

Oamenii au ieșit din case și au făcut mai multe poze

Ulterior, pozele făcute de oameni au fost urcate rapid pe Facebook unde au strâns rapid sute de aprecieri și comentarii.

Potrivit acestora, ciudatul obiect a stat o vreme nemișcat, apoi s-a apropiat de pământ, pentru ca să dispară aproape dintr-o dată.

Deocamdată fenomenul neobișnuit nu a putut fi lămurit, explicațiile martorilor variind între un fenomen natural neobișnuit, până la o apariție fantomatică sau chiar un obiect zburător neidentificat.

Citește și Mesaje de Sfântul Ștefan urări și felicitări imagini pentru Whatsapp și Facebook

MESAJE DE SFÂNTUL ŞTEFAN. SFÂNTUL ŞTEFAN se sărbătoreşte pe 27 decembrie. Mai jos găseşti cele mai inspirate, originale şi amuzante MESAJE pe care să le trimiţi de SFÂNTUL ŞTEFAN tuturor prietenilor, rudelor, colegilor sau membrilor familiei, care poartă numele de ŞTEFAN, ŞTEFANIA sau derviatele lor.

Mesaje de Sfântul Ștefan pentru tată, socru, familie, soră, frate, mamă, bunic, bunică

Visele și speranțele de azi să devină realitate, orice cădere un pas înainte, gândul bun și fericirea să te însoțească mereu! La Mulți Ani Ștefan!

Fie ca din această zi Sfântă, în drumul lin al vieții tale să răsară mereu câte-o rază de soare care să-ți aducă fericire și bucurie. Îți doresc multă sănătate și toate dorințele să ți se împlinească! La mulți ani!

Mesaje pentru Stefan sau Ștefania

Îți urez să ai o zi a numelui la fel de luminoasă precum aripile unui fluture, la fel de fericită precum cântecul ciocârliei și la fel de frumoasă precum o grădină plină cu flori!

Îți urez ca ziua ta să îți aducă o rază de soare, să ai inimă plină de speranța, iar în lumea să găsești numai fericire! La mulți ani!

Îți urez din tot sufletul noroc, să îți găsești pacea și fericirea, să nu verși nicio lacrimă și să trăiești fiecare clipă astfel încât să nu regreți nicio secundă trecută! Cele mai bune urări de la mine.

Un gând bun și-o sărutare / Azi la ceas de-aniversare / Sfântul Ștefan să va ocrotească / Visele să va-mplineasca! / La mulți ani!

Cu simple cuvinte / Îți urez fierbinte / Mulți ani înainte! / Ani cu cer senin și noroc deplin / Ani cu porți deschise / Pentru nenumăratele tale vise! / LA MULȚI ANI!

Ștefan – Hai noroc și voie bună, Să petrecem împreună, C-astăzi este o zi mare, Și-i motiv de sărbătoare! La mulți ani!

De ziua ce-ți surâde-n prag / Și-i porți frumosul nume / Eu îți doresc tot ce-i mai drag / Și mai frumos pe lume! La mulți ani Ștefane!

Să ai puterea să faci lumea mai bună și să-i faci fericiți pe toți din jurul tău cu bunătatea, dragostea și frumusețea sufletului tău! La mulți ani dragul meu Ștefan!

Citește și GRAV accident la ieșirea din București. Elicopterul SMURD la fața locului, mai mulți răniți

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top