Connect with us
Un pensionar din Statele Unite ale Americii a găsit posibilitatea de transforma un avion Boeing 727 într-o veritabilă locuință.

Știri

Un pensionar a transformat un Boeing 727 într-o adevărată locuință FOTO

Bruce Campbell este un pensionar care locuiește într-un avion Boeing 727 dintr-o pădure. El a amenajat aeronava ca pe o veritabilă locuință și spune că se simte foarte bine în ea.

Bruce Campbell este de meserie inginer, iar după ce s-a pensionat, a decis să cumpere avionul pentru ca acesta să nu ajungă la deșeuri.

Conform The Mirror, acestuia i-a venit, ulterior, ideea de a transforma Boeing-ul într-o locuință. Avionul, amplasat într-o zonă împădurită din statul Oregon, are propriul drum de acces și este sprijinit pe câțiva stâlpi de beton. Momentan, aeronava este în plin proces de reamenajare, așa că dispune doar de un duș improvizat.

Bruce plănuiește să instaleze un grup sanitar și să recondiționeze elementele interioare originale ale avionului, cum ar fi sistemul de iluminat și scaunele.

Pensionarul locuiește aici câte 6 luni anual. Cealaltă parte a anului o petrece în Japonia, acolo unde încearcă să achiziționeze un Boeing 747 pentru a-l recondiționa.

Foto

Articole similare

Un avion a luat foc la aterizare!

Un avion s-a prabusit!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top