Connect with us
Cristi Minculescu si Dan Bittman au lansat videoclipul pentru meolodia "S-aprindem tortele" , prima colaborare muzicala intre cei doi artisti.

Știri

Cristi Minculescu si Dan Bittman au lansat „S-aprindem tortele” VIDEO

Dan Bittman si Cristi Minculescu au lansat videoclipul pentru melodia „S-aprindem tortele“ si au marcat, astfel, prima lor colaborare muzicala.

Piesa „S-aprindem tortele“, lansata astazi, 7 martie, este un proiect al celor doi tineri care se afla in spatele casei de productie Kazibo Music, Ovidiu Baciu (Naguale) si Alex Pelin, si dispune de un videoclip filmat in regim cinematografic, regizat de unul dintre cei mai buni regizori ai momentului, Alex Ceausu, scrie Adevarul.

Videoclipul pentru „S-a aprindem tortele”, in care s-au investit 20.000 de euro, creeaza imaginea unei scene de razboi, filmata pe un camp de la marginea Bucurestiului, pentru care s-au folosit peste 150 de soldati-figuranti.

„Am visat frumos si am avut curajul sa-i intrebam daca vor sa cante impreuna. Le apreciem enorm muzica, iar cu acest proiect unic in muzica romaneasca le aducem noi – cei care am crescut dorind sa fim ca ei, ca Iris si Holograf – un omagiu si, in acelasi timp, incercam cu propriile resurse sa ducem mai departe muzica de calitate“, spun baietii de la Kazibo, Alex Pelin si Ovidiu Baciu.

„De la prima sesiune in studio, am inteles ca, in ciuda varstei lor, simt si respecta muzica pop-rock cu aceeasi intensitate ca si mine“, a spus Cristi Minculescu despre producatorii Alex Pelin si Ovidiu Baciu.

Cristi Minculescu si Dan Bittman spun ca isi vor continua activitatea in Iris, respectiv Holograf, si ca aceasta colaborare nu le-a afectat relatiile cu colegii de trupa.

Vezi si:Yamira lanseaza un nou single – Tortura! Iata cum suna VIDEO

Vezi si: Madonna a plans pe scena, dupa ce a pierdut custodia baiatului ei

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top