Connect with us
Iata cele mai frumoase mesaje de Dragobete si cele mai impresionante urari si sms-uri, pentru ea si pentru el.

Știri

Mesaje de Dragobete. Impresioneaza-ti persoana iubita

Vrei sa iti impresionezi persoana iubita cu ocazia sarbatorii traditionale a iubirii. Noi te ajutam si iti prezentam cele mai frumoase mesaje de Dragobete

Mesaje de Dragobete pentru Ea. Urari de Dragobete pentru Ea. SMS-uri de Dragobete pentru Ea

Cel mai bogat barbat te-ar acoperi cu cadouri, cel mai frumos barbat te-ar purta printre staruri, cel mai inteligent barbat…nici nu pot sa imi dau seama ce-ar face un astfel de barbat pentru tine, iar eu, eu sunt doar cel mai indragostit dintre barbati si acesta este darul meu.

Daca as avea o floare de cate ori m-am gandit la tine, m-as putea plimba printr-o gradina nesfarsita.

Nu stiu ce s-ar intampla cu mine daca tu nu ai exista intotdeauna imi inveselesti ziua si ma faci sa simt ca traiesc cu adevarat. Tu esti steaua mea calauzitoare care imi pazeste noptile. Nu pot decat sa te iubesc foarte mult si tu esti totul pentru mine!!

Tu esti visul meu…unicul meu vis…as vrea sa te atrag in valtoarea pasiunii sa te strang asa de tare incat TU si EU sa devenim un singur suflet.

Vezi si: Povestea de dragoste a ,,celui mai iubit dintre pamanteni”

Vezi si: Uite care sunt cele mai puternice amulete de dragoste

Mesaje de Dragobete pentru Ea. Urari de Dragobete pentru Ea. SMS-uri de Dragobete pentru Ea

Te iubesc atat de mult, incat niciun cuvant nu poate descrie in totalitate sentimentul suprem care m-a cuprins. Esti lumina ochilor mei, fara tine nu as mai vedea. Esti oxigenul meu, fara tine nu as respira. Esti viața mea, fara tine nu as exista. Te ador, iubirea mea.

Intr-o zi ma vei intreba ce e mai important pentru mine: tu sau viata? Eu voi spune ca viata, iar tu te vei supara, dar fara sa-ti dai seama ca pentru mine tu esti viata.

Mesaje de Dragobete pentru El. Urari de Dragobete pentru El. SMS-uri de Dragobete pentru El

Ador clipele in care imi esti alaturi si urasc tot ceea ce ne desparte. Imi doresc enorm sa te fac sa te simti cel mai iubit, asa cum reusesti tu in fiecare zi sa ma faci cea mai iubita. Te iubesc, asa cum nu ma credeam capabila sa iubesc!

Dragul meu tu esti Soarele si Dimineata mea. Ador sa te vad cand zambesti, ador sa te vad cum razi, ador sa te vad fericit alaturi de mine. Te iubesc!

Mesaje de Dragobete pentru El. Urari de Dragobete pentru El. SMS-uri de Dragobete pentru El

Cand toti imi spuneau ca Fat-Frumos este un vis, ca trebuie sa incetez a ma gandi la asta, eu am continuat sa sper. Nu am gresit, pentru ca te-am intalnit pe tine. Esti dovada ca pot sa am langa mine tot ceea ce o fata isi doreste.

Iubesc palmele tale mari, iubesc bratele tale puternice, iubesc ochii tai mari, iubesc buzele tale frumoase, iubesc zambetul tau unic, de fapt…iubesc fiinta ta toata.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top