Connect with us
Ce poziții amoroase preferă bărbații. Vei fi surprinsă de ultima

Știri

Ce poziții amoroase preferă bărbații. Vei fi surprinsă de ultima

Se ştie deja faptul că bărbaţilor nu le place să facă amor în aceleaşi poziţii ca şi femeilor. Un sondaj de opinie efectuat în mai multe ţări, a arătat care sunt poziţiile pe care le adora barbatii. O relație sănătoasă implică și o viață amoroasă regulată, în care cei doi parteneri se pot cunoaște mai bine.

Ei bine, prima poziție la care mulți bărbați se gândesc atunci când vine vorba despre o nopate de amor este doggy style. Este una dintre pozițiile preferate ale bărbaților, mai ales a acelora care preferă fundul partenerei și sunt atrași de această parte a corpului.

De asemenea, este o poziție în care bărbații pot deține controlul deplin în timpul partidei de amor. Chiar dacă femeile nu sunt înnebunite după această poziție, cele care vor să își uimească partenerul îl pot surprinde cu această poziție.

Citește și: Semnele care prevestesc sfârșitul relației. Al doilea trebuie să îți dea de gândit

Cea de-a doua poziție pe care bărbații o adoră este aceea în care partenera se află deasupra. Este o priveliște de care bărbații se pot bucura pe deplin, nu trebuie să facă prea multe lucruri și au parte de un spectacol pe cinste, mai ales că este una dintre pozițiile în care femeile pot atinge mai ușor orgasmul.

Citește și: Cele mai mari greșeli pe care le fac femeile în relație

Și poziția misionarului, atât de hulită de multe persoane este, de asemenea, una dintre pozițiile preferate ale bărbaților. Au ocazia să stabilească un contact vizual permanent cu partenera, comunică mai ușor pentru a vedea ce le place și ce nu, pot stabili împreună un ritm. Partenera îi poate ghida din această poziție mult mai ușor, iar cei doi își pot cunoaște mult mai bine astfel corpul.

Ambii parteneri trebuie să țină tot timpul cont de metodele de protecție

Mulți bărbați sunt atrași de partidele de amor și în locuri mai neconvenționale, precum la duș. Cei mai mulţi bărbaţi adoră să împartă cabina de duş sau cada, în special când pot descoperi şi poziţii noi alături de partenerele lor.

Chiar dacă sunt niște poziții pe care mulți le-au încercat în dormitor, de fiecare dată este foarte important ca cei doi să se protejeze și să evite astfel eventualele afecțiuni și sarcina.

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top