Connect with us

Știri

O femeie a murit după o partidă de amor de 48 de ore, la scurt timp după nuntă: ”I-a fost perforat intestinul!”

Un bărbat în vârstă de 52 de ani este acuzat că și-a ucis soția, în urma unei partide de amor de 48 de ore, ce a avut loc la scurt timp după ce s-au căsătorit.

Ralph Jankus, în vârstă de 52 de ani și soția lui, Christel, de 49 de ani, au luat parte la o partidă de amor de 48 de ore, în timpul căreia femeia a suferit răni grave, după ce un obiect ascuțit a fost introdus în ea.

Bărbatul a chemat Ambulanța patru zile mai târizu, însă medicii n-au mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

Bărbatul a fost prezentat în fața judecătorilor și s-a scuzat spunând că n-a crezut cu adevărat că femeii îi este rău. De cealaltă parte, oamenii legii sunt de părere că bărbatul trebuie să plătească întrucât i-a pus viața în pericol și nu a chemat ajutor imediat.

De asemenea, el a precizat că partida de amor a fost consimțită și a dezvăluit, de asemenea, că în ultimii 30 de ani a luat parte la numeroase sesiuni sadomasochiste.

Ba mai mult, el a spus că-și iubește soția la nebunie, iar ea acceptase să facă amor pentru că nu plecaseră în luna de miere.

De cealaltă parte, fiul victimei, în vârstă de 30 de ani, spune că mama lui a fost abuzată atunci când era copil și era instabilă mintal. Acesta a mărturisit că femeia avea numeroase răni pe tot corpul, dar mai ales în zona genitală și îi fusese perforat intestinul. De asemenea, acesta l-a acuzat pe fostul soț al mamei că o bătea și o încuia în apartament. Ba chiar o obliga să ia droguri și o lovea și atunci când mergea la coafor fără permisiune.

Cei doi erau împreună din 2011, iar acum bărbatul riscă ani grei de închisoare.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top