Connect with us
Să îi spun iubitei mele că m-am culcat cu tatăl ei? Dilema unui fost BISEXUAL

Știri

Să îi spun iubitei mele că m-am culcat cu tatăl ei? Dilema unui fost BISEXUAL

Un bărbat a mers acasă la noua lui iubită pentru a-i cunoaşte părinţii, dar în timpul cinei a avut un şoc, pentru că şi-a dat seama că în urmă cu câţiva ani a întreţinut relaţii sexuale cu tatăl fetei. Tânărul care mărturiseşte că nu mai este bisexual nu ştie dacă ar trebui să-i spună adevărul femeii pe care o iubeşte.

Bărbatul a avut o perioadă tumultoasă în care a întreţinut relaţii sexuale cu o mulţime de persoane, inclusiv cu bărbaţi. Ar fi vrut ca perioada aceea să fie dată uitării, dar trecutul l-a urmărit exact când s-a dus să-i întâlnească pe părinţii noii sale iubite.

Bărbatul, care a decis să-şi păstreze anonimatul a povestit pentru The Guardiancă a trecut printr-o situaţie cel puţin ciudată şi a cerut un sfat:

„În timpul cinei am realizat că m-am culcat cu tatăl noii mele iubite. Mi-a luat cam jumătate de oră să îmi dau seama. Mi se părea extrem de cunoscut şi mi-am amintit că am făcut sex cu el în trecut. Voiam să o cer în căsătorie pe iubita mea, dar când ea şi mama ei au plecat pentru câteva clipe în bucătărie, posibilul meu socru mi-a spus să mă despart de fiica lui. Ce ar trebui să fac? Să îl ignor, sau să îi povestesc iubitei mele despre acea perioadă din viaţa mea?

Bărbatul, care a mărturisit că nu mai este bisexual, a primit sfaturi diverse de la internauţi:

„Nu sunt sigură că ai putea avea vreodată un viitor confortabil cu prietena ta. Dacă îi spui adevărul s-ar putea să produci un dezastru. Probabil se va despărţi de tine şi în plus de asta, e posibil să creezi un conflict între prietena ta şi tatăl ei şi între bărbat şi soţia sa. Cred că mai bine ai renunţa la relaţie fără să îi spui nimic. În felul ăsta eviţi să provoci o mare suferinţă pentru ea şi pentru familia ei”, îl sfătuieşte Pamela Stephenson Connolly

Alt internaut l-a sfătuit să nu îşi ascunda trecutul:

„Dacă o iubeşti cu adevărat, ar trebui să-i spui adevărul. Suntem în 2019. Cred că ar putea înţelege”, scrie Son Lamer

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top