Connect with us
6 forme in care un barbat iti arata ca te iubeste

Știri

6 forme in care un barbat iti arata ca te iubeste

Vrei sa stii daca sentimentele sunt reciproce? Trebuie sa fii atenta la anumite detalii, gesturi sau chiar cuvinte pe care barbatul de langa tine le foloseste. Nu intotdeauna dragostea se exprima prin clasicul „Te iubesc”, o propozitie tot mai dezbracata de sens in ultima vreme.

Cele 6 forme in care un barbat iti arata ca te iubeste

1. Mangaieri delicate

Fireste ca atunci cand iti fura un sarut te simti cea mai magulita, insa o simpla atingere a buzelor nu spune mare lucru despre sentimentele sale. Daca, pe langa asta, te tine de mana, te mangaie pe spate si adora sa te ia in brate, este clar ca in sufletelul lui exista niste sentimente puternice.

2. Iti cunoaste gusturile, desi abia v-ati cunoscut

Barbatii nu tin minte mare lucru despre femeile cu care iau contact. Sunt cazuri in care dupa ani de relatie acestia au o problema in a gasi cadoul perfect de ziua iubitei lor. Daca al tau stie ce sa iti cumpere cand vine din oras sau la ziua ta de nastere, prezinti interes pentru el.

3. Cauta tot timpul cateva minute sa stea cu tine

Cel mai simplu mod de a da papucii cuiva este invocarea lipsei timpului. De cate ori nu ai auzit deja enervanta replica „nu am timp, sunt ocupat”? Atunci cand un barbat isi face loc sa se vada cu tine, fie si pentru 5 minute, te iubeste.

4. Face totul pentru tine

Sunt situatii in care femeile se pot baza doar pe alte femei. Anumite probleme intime nu pot fi discutate cu barbatii, insa daca acestia iubesc cu adevarat, vor face totul pentru reprezentantele sexului frumos. Daca nu are nicio jena sa iti cumpere absorbante, de pilda, e clar ca ar face orice pentru tine.

5. Ii este greu sa spuna „Te iubesc”, insa inlocuieste propozitia cu alte declaratii asemanatoare

Iti poti da seama daca te iubeste pentru ca este timid. Oamenii care iubesc cu adevarat nu folosesc cele doua cuvinte magice foarte usor pentru ca stiu ce importanta au. Daca auzi „ma incanti”, „imi place sa petrec timp cu tine”, „mi-e dor de tine” sau alte lucruri asemanatoare, inlocuieste-le cu „Te iubesc”. Inseamna acelasi lucru.

6. Te prezinta familiei si prietenilor

Daca nu te-ar iubi si ar avea vreo jena sa se afiseze cu tine, nu te-ar prezenta celor mai buni prieteni si in niciun caz familiei. O face pentru ca nu mai are nimic de pierdut, pentru ca este entuziasmat si sentimentele sale sunt adevarate.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top