Connect with us
Rețeta de pască fără aluat Teo Trandafir

Rețete

Rețeta de pască fără aluat Teo Trandafir

Rețeta de pască fără aluat Teo Trandafir este foarte ușor de preparat! Vei obține o pască gustoasă, cu care îi vei uimi pe toți cei prezenți la masa de Paște. Nu ai nevoie de ingrediente complicate și nici de foarte mult timp pentru a obține unul dintre cele mai populare preparate de pe asa de Paște. Este o pască cu o textură foarte fină, cu multă multă brânză și o aromă deosebită. O vei prepara mai repede decât îți imaginezi și rezultatul va fi unul impresionant! Toți cei invitați la masă vor rămâne pur și simplu surpinși de rețeta ta, așa că nu ezita să o pregătești!

Rețeta de pască fără aluat Teo Trandafir

Ai nevoie de ingrediente simple și foarte puțin timp pentru a prepara una dintre cele mai gustoase deserturi tradiționale de pe masa de Paște. Iată de ce ai nevoie pentru această rețetă:

Ingrediente necesare pentru:
– 1 kg brânză de vaci proaspătă

– 10 ouă (sau 30 de ouă de prepeliță – acestea sunt recomandate deoarece nu au colesterol și aduc numeroase beneficii sănătății)

– 200 ml de smântână pentru gătit

– zahăr după gust

– esență de rom

– 150 de grame de stafide

Pentru a prepara acestă pască incredibil de delicioasă se hidratează stafidele în esență de rom cu aproximativ 15 minute înainte de a începe prepararea propriu zisă.

Apoi, tot ce trebuie să faci este să amesteci bine toate ingredientele. Asigură-te că aluatul final este bine omogenizat. Îndulcește pasca după gust, iar dacă îți dorești să o faci mai slabă din punct de vedere caloric, înlocuiește zahărul cu îndulcitor.

Această compoziție se toarnă într-un vas de yena, pe aproximativ 3 sferturi, deoarece ea va crește în timpul coacerii. Se lasă la foc mediu până când o scobitoare introdusă în mijlocul păștii se scoate curată. Se scoate la răcit și se taie când este răcită complet. Pasca fără aluat Teo Trandafir îi va surpride pe toți cei dragi!

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Rețete

To Top