Connect with us
Rețete de Paște: Ouă umplute cu pastă de anchois sau ardei

Rețete

Rețete de Paște: Ouă umplute cu pastă de anchois sau ardei

Suntem în Săptămâna Mare și deja ne gândim la ce bunătăți vom pune pe masa de Paște. Rețeta de ouă umplute cu anchois șau cu ardei este una specială și sănătoasă, dar și extrem de simplă. Cu toate acestea, invitații o vor aprecia!

Rețete de Paște: Ouă umplute cu pastă de anchois. Ingrediente

  • 6 ouă,
  • 50 g unt,
  • 1 lingură pastă de anchois (cumpărată sau obținută din anchois băgat la blender)

Nu este nevoie de sare, pasta de anchois sau anchois la borcan este destul de sărat.

Rețete de Paște: Ouă umplute cu pastă de anchois. Mod de preparare

Se pun ouăle la fiert. Acestea trebuie să fiarbă, astfel încât gălbenușul să fie tare. După ce s-au răcit, se curăță și se taie pe jumătate, în lung. Se scoate gălbenușul cu grijă, perfect. Atenție la albuș, acesta se poate rupe cu ușurință!

Gălbenușurile se adaugă într-un castron, peste care se adaugă untul și o linguriță de pastă pește. Toate acestea se amestecă bine, până se obține o pastă cremoasă și omogenă, cu care se vor umple albușurile.

 

Rețete de Paște: Ouă umplute cu pastă ardei. Ingrediente

  • 5 ouă
  • 5 linguri pastă de ardei
  • 2 linguri de smântână
  • 1/2 linguriţă de muştar
  • 1/3 legătura pătrunjel sare piper
  • bucățele de ardei roşu pentru garnitură

Rețete de Paște: Ouă umplute cu pastă ardei. Mod de preparare

Se pun ouăle la fiert. Acestea trebuie să fiarbă, astfel încât gălbenușul să fie tare. După ce s-au răcit, se curăță și se taie pe jumătate, în lung. Se scoate gălbenușul cu grijă, perfect. Atenție la albuș, acesta se poate rupe cu ușurință!

Se amestecă pasta de ardei cu smântâna și muștarul, până se obține o cremă omogenă. Se adaugă pătrunjelul mărunțit, în jur de o linguriță, sare și piper după gust și se vor umple albușurile.

Poftă bună!

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Rețete

To Top