Marian Nistor și Dorina au devenit soț și soție în fața lui Dumnezeu în urmă cu 10 ani. Anunțul neașteptat făcut acum de artist

Laurențiu Emanuel
09.06.2019
Marian Nistor și Dorina au devenit soț și soție în fața lui Dumnezeu în urmă cu 10 ani. Anunțul neașteptat făcut acum de artist

Solist și compozitor de legendă, Marian Nistor încă trăiește, la 75 de ani, marea dragoste. Și asta se vede pe el, la fiecare apariție publică, fiindcă nu există ieșire în oraș ori la evenimentele unde este invitat la care să se afișeze fără Dorina, soția lui, pe care o ține în permanență de mână.

”De mult nu mai număr aniversările mele, mai importanți pentru noi doi, eu și doamna mea frumoasă, Dorina Paraschiv, sunt anii de la cununia noastră religioasă.

Mai avem un pic și sărbătorim 10 ani de când am devenit soț și soție în fața lui Dumnezeu. Ne vom bucura împreună în cel mai romantic mod, căci Dorina merită toată atenția mea.

Secretul vitalității lui Marian Nisto
Secretul vitalității lui Marian Nisto

De ce nu, poate mergem la biserică și, tot ținându-ne de mâini, ne facem o nouă promisiune de viață”, ne-a spus artistul care se confundă cu trupa Savoy.

”De unde atâta energie? Simplu, de la ea, mă încarc doar ținând-o de mână, precum un telefon la priză. De aceea suntem nedespărțiți. Cred că mai mult de jumătate de zi suntem conectați, iar asta îmi face mult bine. Ea e bateria mea, de care sunt dependent”, ne-a dezvăluit Marian Nistor secretul vitalității sale și al relației speciale dintre el și Dorina.

Citeşte întreaga ştire: Secretul vitalității lui Marian Nistor, la 75 ani. “Îmi țin soția mereu de mână, așa mă încarc de energie. Ea e bateria mea”

Solistul n-a uitat să ne vorbească nici despre ființa specială care i-a unit, cățelușa Cora, care a fost un fel de Cupidon pentru ei: ”Am rugat-o colegial să aibă grijă de cățelușa mea, în timp ce urma să filmez o emisiune. S-a cuibărit în brațele ei, nu mai asculta de mine. A fost un fapt ceresc. De atunci, de 22 de ani, suntem nedespărțiți”, a declarat pentru Libertatea.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *