Connect with us
Ana Maria Pantaze, croitoreasa de la Românii au talent, a castigat marele premiu

Românii au talent

Ana Maria Pantaze a ajuns la capătul puterilor, câștigătoare Românii au talent ignorată de fani

Ana Maria Pantaze, marea câștigătoare Românii au talent 2019, este la capătul puterilor, artista este ignorată de fanii care i-au adus 120.000 de euro. CANCAN s surprins câteva imagini cu Pantaze care cântă prin cluburi din centrul vechi care sunt goale.  Spre deosebire de alți concurenți nu a avut norocul să fie solicitată în concerte sau să primească contracte după show-ul de la Pro TV, conform ȘtiriTVro.

Ana Maria Pantaze alungată de un client al unui bar

În timp ce interpreta o piesa în clubul din centrul vechi aproape de casa ei, Ana Maria Pantaze a fost indepartată de un client care n-a fost deloc încântat de vocea artistei. Aceasta s-a retras rușinată din acel loc și s-a dus sâ cânte într-o zonă goală a localului.

Ana Maria Pantaze a cântat în clubul aproape gol

Ana Maria Pantaze a cântat în clubul aproape gol. FOTO: CANCAN.ro

Mulți dintre cei care urmăresc emisiunea „Românii au talent” au criticat-o după ce a fost aleasă câștigătoarea sezonului 9, fanii emisiunii susțin că aceasta nu merita premiul pentru că nu are voce și a câștigat doar din „mila publicului”.

Adrian Tuțu, alt câștigător, aceeși soartă

Adrian Tutu castigator Romanii au talent

Adrian Tutu castigator Romanii au talent

Adrian Tuți, un alt câștigător „Românii au talent” a avut o soartă similară, pentru că povestea sa era mai impresionantă ca vocea, imediat dupa ce a plecat cu cecul acasă succesul s-a lasat așteptat.

Activează și în prezent, dar fară să fi avut vreo piesă de răsunet sau ieșită din tipare.

Despre Pantaze, un client a declarat pentrru cancan.ro:

“Ea venise acolo, în acel club, pentru că așa obișnuiește ea să iasă de ani buni. Problema este că celebritatea nu îți aduce numai bucurii.

După ce a câștigat «Românii au talent», foarte multe persoane au înjurat-o susținând că ea nu are o voce chiar așa de specială încât să merite acel premiu și că mulți alții ar fi meritat să îl câștige.

De aceea, unii mai fac mișto de ea când ea se duce la karaoke. Nici ea nu mai este cum era odată, a început să facă figuri, să se creadă perfectă.

După ce acel tânăr a râs de ea, Ana Maria a părăsit localul foarte repede. Nu i-a plăcut că nu e multă lume să o admire, așa cum se întâmpla înainte să între în competiția de la Pro TV care i-a schimbat viața”.

Așadar, succesul nu vine odata cu câștigarea unei emisiuni de talente, poate că cei doi nu au avut noroc de impresari care sa-i propulseze în carieră.

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Românii au talent

To Top