Astăzi aflăm cine câștigă premiul de originalitate la Românii au talent. Cum se votează

22.05.2020

Emisiunea Românii au talent din 22 mai 2020 și-a schimbat modul de difuzare de până acum din cauza distanțării sociale. Astăzi telespectatorii Pro TV, vor putea urmări cine primește premiul de originalitate al emisiunii începând cu 20:30. Echipa juraților va alege cine este câștigătorul Românii au talent, care pleacă acasă cu 10.000 de euro ca premiu de originalitate.

Premiul de originalitate, câștigătorul Românii au talent

Astăzi aflăm cine câștigă premiul de originalitate la Românii au talent

Marele câștigător Românii au talent îl vom afla după cele două semifinale, atunci când se vor putea orgniza live de Pro TV. Telespectatorii își vor putea vota favoriții, iar juriul va acorda calificative orientative.

Premiul de originalitate este acordat de juriul, format din Andra, Florin Călinescu, Andi Moisescu și Mihai Petre, care aleg un concurent ce câștiga 10.000 de euro. Premiul de originalitate se acordă de 10 ani, în fiecare sezon al emisiunii.

Amanda Stan Golden Buzz 27 martie Românii au talent
Amanda Stan Golden Buzz 27 martie Românii au talent

Din cauza pandemiei și stării de urgență galele live nu au putut fi încă organizate, iar Pro TV a prelungit momentele din perioada preselecțiilor până când găsesc formula și acordurile de a face live măcar finala emisiunii.

Cele mai bune momente de la Românii au talent în 22 mai

Pro TV a anunțat că pe 22 mai 2020, telespectatorii Românii au talent vor urmari de la ora 20:30 cele mai bune momente din sezonul 10. Iar la finala show-ului vom afla premiul de originalitate.

Telespectatorii Pro TV vor putea cei 22 de concurenți propuși pentru premiul de originalitate pe site-ul vot.romaniiautalent.protv.ro, dar și prin SMS dupa ce se anunță START VOT.

Viața e un șir lung de victorii și înfrângeri. Din înfrângeri..înveți!”, declara Andi Moisescu într-una din edițiile acestui sezon. Însă, pentru deschizătorii de drumuri care vor intra în lupta pentru premiul de originalitate, înfrângerea nu-și va găsi locul în această ediție: este șansa lor de a câștiga votul telespectatorilor.