Ce spune Bianca Badea de noul Golden Buzz de la Românii au talent

Ultimul update: sâmbătă 16 februarie 2019 09:35 Data publicării: sâmbătă 16 februarie 2019 09:35

Balerina Bianca Badea a luat Golden Buzz de la Andra și a ajuns în finala sezonului 8 Românii au talent. La un an de la acea performanță, micuța dansatoare le-a transmis un mesaj emoționant altor trei concurente, care au impresionat în prima ediție a noului sezon.

Bianca Badea a crescut, și la propriu și la figurat, după prestația ei de excepție de la Românii au talent. Balerina a câștigat numeroase trofee la concursuri de balet, din țară și din străinătate, și a devenit un reper în acest domeniu. La un an după ce a strălucit pe scena de la Românii au talent, Bianca Badea și-a amintit de momentul incredibil pe care l-a trăit când a primit Golden Buzz din partea Andrei.

Trebuie să vezi asta: Românii au talent, Isabela Stănescu țiganca care a cântat operă. Piele de găină!

Micuța balerină a urmărit prima ediție a sezonului #9suprem și a remarcat momentul emoționant oferit de Ana-Maria Pantaze. Croitoreasa de la Românii au talent a primit și ea Golden Buzz, de la Mihai Petre.

Îmi amintesc acele trăiri, acea emoție, dar și dorința de a stârni acea ploaie de petale aurii. Ana-Maria Pantaze, o ființă simplă, ca și mine, a cântat pentru prima dată pe o scenă și se vedeau emoțiile. Nu promitea mult. Deși nu am cunoștințe în acest domeniu, pot spune doar că mi-a plăcut. Printre atâtea ace, ațe și multe materiale se ascundea un talent care, fără participarea la emisiune, nu ar fi fost descoperit. Vă felicit, doamnă Ana-Maria Pantaze, vă țin pumnii strânși în semifinală și vă doresc mult succes”, i-a transmis Bianca Badea.

Indisciplinatul George
Indisciplinatul George
Sursa: Huff.ro
Comentarii