Ce spune Bianca Badea de noul Golden Buzz de la Românii au talent

Andrei Petrescu
16.02.2019
Ce spune Bianca Badea de noul Golden Buzz de la Românii au talent

Balerina Bianca Badea a luat Golden Buzz de la Andra și a ajuns în finala sezonului 8 Românii au talent. La un an de la acea performanță, micuța dansatoare le-a transmis un mesaj emoționant altor trei concurente, care au impresionat în prima ediție a noului sezon.

Bianca Badea a crescut, și la propriu și la figurat, după prestația ei de excepție de la Românii au talent. Balerina a câștigat numeroase trofee la concursuri de balet, din țară și din străinătate, și a devenit un reper în acest domeniu. La un an după ce a strălucit pe scena de la Românii au talent, Bianca Badea și-a amintit de momentul incredibil pe care l-a trăit când a primit Golden Buzz din partea Andrei.

Trebuie să vezi asta: Românii au talent, Isabela Stănescu țiganca care a cântat operă. Piele de găină!

Micuța balerină a urmărit prima ediție a sezonului #9suprem și a remarcat momentul emoționant oferit de Ana-Maria Pantaze. Croitoreasa de la Românii au talent a primit și ea Golden Buzz, de la Mihai Petre.

Îmi amintesc acele trăiri, acea emoție, dar și dorința de a stârni acea ploaie de petale aurii. Ana-Maria Pantaze, o ființă simplă, ca și mine, a cântat pentru prima dată pe o scenă și se vedeau emoțiile. Nu promitea mult. Deși nu am cunoștințe în acest domeniu, pot spune doar că mi-a plăcut. Printre atâtea ace, ațe și multe materiale se ascundea un talent care, fără participarea la emisiune, nu ar fi fost descoperit. Vă felicit, doamnă Ana-Maria Pantaze, vă țin pumnii strânși în semifinală și vă doresc mult succes”, i-a transmis Bianca Badea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *