Connect with us
Cine este Mihai Țigaret, a primit Golden Buzz de la Andra la Românii au talent

Românii au talent

Cine este Mihai Țigaret, a primit Golden Buzz de la Andra la Românii au talent

Andra a dat vineri seară la Românii au talent al șaselea Golden Buzz unui copil pianist de 13 ani. Mihai Țigaret, năzdrăvanul familiei după cum îi spune bunica, a fost cel care a cucerit-o pe jurata de la Pro TV. Tânărul a impresionat cu un număr la pian și a făcut un adevărat spectacol pe scenă.

Mihai Țigaret are 13 ani și este unul din copiii minune ai muzicii simfonice, acesta se visează de mic un mare pianist. Mihai este extrem de competitiv și îi place să fie primul la toate.

Jurații mai au la dispoziție două Golden Buzz în sezonul 10 al emisiunii Românii au talent. Regula a fost schimbată din acest sezon, până acum se puteau oferi doar 5 Golden buzzuri pe editie, câte unul pentru fiecare jurat și unul pentru cei doi prezentatori.

Mihai Țigaret a câștigat 4500 de euro la un concurs

Mihai Tigaret Romanii au talent, Golden Buzz de la Andra

Mihai Tigaret Romanii au talent, Golden Buzz de la Andra

La vârsta de nouă ani Mihai Țigaret a câștigat un premiu de 4500 de euro la concursul Musica Mundi din București, acordat de  Casa Pianelor Boem & Bol. Premiul a constat într-o pianină cu valoarea mai sus menționată.

Bunicii sunt cei care îl sprijină pe tânărul Golden Buzz de la Românii au talent, își doreste să dea examen la Liceul Dinu Lipati si aceștia se vor muta în București cu nepotul lor pentru a fi alături de el.

Emisiunea Românii au talent se difuzează în fiecare zi de vineri de la ora 20:30 la Pro TV și poate fi urmărită și online pe site-ul protvplus.ro, unde puteți vedea și cele mai importante numere din emisiune.

Mai sunt de acordat 2 Golden Buzz-uri în acest sezon.

Românii au talent, episodul 5, sezonul 10 – Audiențe

Emisiunea Românii au talent, episodul 5, sezonul 10 difuzată vineri 6 martie a strâns în fața  televizoarelor peste 3 milioane de telespectatori, Pro TV fiind lider absolut de audiență, conform paginademedia.ro.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Românii au talent

To Top