Connect with us
Românii au talent, Isabela Stănescu țiganca care a cântat operă. Piele de găină!

Românii au talent

Isabela Stănescu: Prima reacție a tigăncii de la Românii au talent dupa difuarea show-ului

Isabela Stănescu, țiganca de la Românii au talent, a impresionat milioane de oameni dupa ce a cântat operă pe scenă în 15 februarie.

Isabela Stănescu are 16 ani și este de etnie romă și foarte mândră de acest lucru. A declarat că nu ține chiar toate tradițiile, la vârsta ei trebuia să fie deja căsătorită.

Toată România se întreabă cine este Isabela Stănescu de la Românii au talent. Are o voce minunată a cântat operă și i-a făcut pe jurați să se ridice în picioare.

Publicul este supărat, Isabela merita Golden Buzz

Dupa ce prestația Isabelei a fost văzută de milioane de români la Pro TV. Publicul a reacționat pe pagina emisiunii și spun că merita Golden Buzz. Ana Maria Pantaze a luat primul golden buzz din sezon.

Imediat după difuzare țiganca de la Românii au talent a postat pe Facebook prima sa reacție

„am primit foarte multe mesaje si cereri de prietenie. mi-a luat razna facebook-ul.

this is unbelievable. #romaniiautalent”

”Foarte frumos și mă simt foarte mandră de tine pentru că atunci când ai intrat pe scenă… am văzut ucm se uitau la tine: ”Ia uite-o, e îmbrăcată cum e îmbrăcată!”. Preconcepțiile…Se așteptau, probabil, să faci altceva, să dansezi în vreun fel… Felicitări pentru tot ce faci, pentru talentul tău, pentru frumusețea ta, pentru mesajul pe care îl transmiți”, a spus Andra.

”Cred că nimeni nu trebuie judecat dupa rasă, sex. Mi se pare mult mai importantă puterea mesajului pe care îl aduci aici. Sper să te vadă cât mai multă lume și să înțeleagă”, a spus Mihai Petre.

”Copii… dacă vă uitați la această emisiune, nu fiți cuminți, nu mâncați tot din farfurie ca să vă dea mama la romi”, a spus Florin Călinescu.

”Tot eu te-am primit, tot eu îți spun că mergi mai departe cu 4 de ”Da””, a spus Andi Moisescu.

Andrei Petrescu este redactor Huff.ro, colaboreaza cu site-ul de 6 ani. Poate fi contact pe adresa andrei@huff.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Românii au talent

To Top