Connect with us
O fetiță de 10 ani a făcut istorie la Got Talent. A primit Golden Buzz de două ori

Românii au talent

O fetiță de 10 ani a făcut istorie la Got Talent. A primit Golden Buzz de două ori

La doar 10 ani, Angelica Hale a intrat în istorie drept prima concurentă la America’s Got Talent care a primit de două ori Golden Buzz.

Micuța cântăreață din Atlanta, Georgia, participă la emisiunea America’s Got Talent: The Champions, care adună unii dintre cei mai buni concurenți din toată lumea.

Aceasta a declarat pentru publicația People. ”Este un vis împlinit! Când am aflat că sunt, de fapt, prima persoană care primește două Golden Buzz-uri, am fost pur și simplu șocată. Dumnezeule! Chiar nu-mi vine să cred”.

În 2017, juratul Chris Hardwick a numit-o ”Aleasa” și i-a oferit un Golden Buzz micuței Angelica, care la vârsta de patru ani a fost salvată de la moarte de un transplant de rinichi.

Angelina a spus că și-a ales cântecul cu un motiv: ”Am vrut să transmit un mesaj, să arăte juraților și fanilor că este cântecul meu de luptă și că pot duce o luptă!”

Anglica este una dintre cele mai tinere concurente din emisiunea America’s Got Talent: The Champions și va concura împotriva unor talente consacrate, precum Susan Boyle, Cristina Ramos, care a câștigat Spain’s Got Talent, sau primul câștigător al show-ului Britain’s Got Talent, Paul Potts.

O mai țineți minte pe Alla, care a primit un Golden Buzz de la Mihaela Rădulescu?

Andrei Petrescu este redactor Huff.ro, colaboreaza cu site-ul de 6 ani. Poate fi contact pe adresa andrei@huff.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Românii au talent

To Top