Connect with us
Radu Palaniță, câștigătorul Românii au talent: Nu pot să mă bucur

Românii au talent

Radu Palaniță mecanicul auto care a câștigat 120.000 de euro de la Românii au talent

Radu Palaniță până acum câteva săptămâni era un om normal, odată ce a urcat pe scena Românii au talent și a primit Golden Buzz de la Florin Călinesccu, mecanicul auto din București a devenit vedetă națională. Și nu doar atât este și câștigătorul sezonului zece Românii au talent, desemnat de public.

Clasamentul Românii au talent 2020

  • 10 – Genandy
  • 9 – Daria Călugăru
  • 8 – Dueo Maitenaint
  • 7 – Aura Marcu
  • 6  – Sara Ardeleanu
  • 5 – Teodor Marcu
  • 4 – Erno Varga
  • 3 – Mihai Țigareț – 10 euro din partea DERO
  • 2. Siena – 20.000 de euro de la BUcovina.
  • 1. Radu Paniță, marele câștigător Românii au talent, Golden Buzz-ul oferit de Florin Călinescu

Ce a declarat Radu Palaniță după câștigarea celor 120.000 de euro?

„Nu am niciun fel de studii muzicale, însă am aflat că pot să cânt în urmă cu 4 ani și jumătate, într-un bar de karaoke. De atunci, la fiecare sfârșit de săptămână, frecventez locații de karaoke unde cânt alături de prieteni. Mi-am dat seama că vreau să încânt oamenii cu muzica mea” a declarat concurentul.

Florin Călinescu l-a sfătuit pe Radu să-și continuie visul să studieze mai departe muzica, dar să nu-și lase nici meseria. „Radule o să te trezești zilele următoare, te văd ca un om cu picioarele pe pământ.”.

Extrem de discret și emoționant câștigătorul Românii au talent, Radu Palaniță n-a avut prea multe de spus ci doar le-a mulțumit celor care l-au votat și lui Florin Călinescu care l-a propulsat direct în semifinalele show-ului.

Andra: „Eu mă bucur din toată inima pentru Radu așa cum am simțit bucuria când Florin a apăsat Golden Buzz-ul, de aceea românii te-ai votat că le-ai transmis emoții.

Mihai Petre: Vreau să te felicit din toată inima, Românii au talent este despre oameni ca tine, îmi pari un tip modest, sincer și ismplu. Te felicit și mă minunez și eu.

Andi Moisescu: Radule te așteaptă  un viitor foarte frumos. O să vezi un public dezlănțuit.

„Eu îți mulțumesc că ai făcut acest pas. (…). Se întâmplă următorul lucru, măi, copii: deci, câteodată, știi, nu trebuie să lași doar pe mâna destinului sau pe mâna eu știu cui… știi? Și atunci, eu vă spun ceva: eu, cel puțin, de un mecanic auto am nevoie, da! Vreau să te responsabilizez”, a spus Florin Călinescu.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

1 Comment

1 Comment

  1. g

    2020-05-30T17:50:55+03:00 at 17:50

    Unde i drama dorele jurnalistule de 2 lei?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Românii au talent

To Top