Connect with us
Românii au talent 1 martie 2019 - Moment istoric la Pro TV. Jurații sunt uluiți

Românii au talent

Românii au talent 1 martie 2019 – Moment istoric la Pro TV. Jurații sunt uluiți. Live online

Românii au talent din nou pe 1 martie 2019. Primăvara aduce cadou de mărțișor din partea Pro TV o nouă ediție a emisiunii de talente. Un număr îi impresionează atât de tare pe jurați, încât aceștia rămân fără cuvinte. Prezentatorii sunt și ei șocați de ce a făcut concurentul pe role și cred că este foarte periculos.

Ediția din 1 martie 2019 va aduce în fața telespectatorilor din nou numere spectaculoase, dar și extrem de amuzante. Nu țoți concurenții Românii au talent reușesc să treacă mai departe.

Românii au talent live stream online

Al 9-lea sezon, 9suprem este live pe Huff.ro de laora 20:30 și live stream online pe Pro TV plus. Dăcă nu ești în fața televizorului stai pe site-ul nostru pentru că vezi în timp real, fotografii, video-uri și comentarii din emisiune. Daca vrei să vezi Românii au talent online sub format live stream atunci ai la dispoziție Pro TV plus – link aici.

La finalul reprezentației sale, acesta îl face pe Florin să spună gânditor: ”Eu am abonament la o sală de doi ani de zile. Chiar o să mă duc mâine pentru prima dată, să văd ce se întâmplă cu mine. De ce nu arăt ca tine, deși am abonament de doi ani? Trebuie să mă și duc acolo, nu? Păi, da, mă duc și mănânc, că au bufet. N-am reușit să trec de prima probă.”.

Concuretul pe Role


Doi concurenți fabuloși ridică sala în picioare în momentul în care își prezintă numărul de patinaj pe role, unul care le taie tuturor răsuflarea și-i uluiește pe jurați și pe Smiley și Pavel. ”Pare foarte periculos ce faceți, dar este uimitor. Sunteți la un nivel foarte înalt, a fost o încântare să vă văd.”, le spune Mihai Petre, fascinat de dinamismul, energia și suspansul aduse pe scenă.

Andrei Petrescu este redactor Huff.ro, colaboreaza cu site-ul de 6 ani. Poate fi contact pe adresa andrei@huff.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Românii au talent

To Top