Connect with us
Românii au talent: Kidd Strobe Aka Frenchiebabyy Andi Moisescu i-a oferit Golden Buzz 8 martie

Românii au talent

Românii au talent: Kidd Strobe Aka Frenchiebabyy Andi Moisescu i-a oferit Golden Buzz 8 martie

Andi Moisescu a fost extrem de impresionat la Românii au talent 8 martie 2019 încât a apăsat fară să stea prea mult pe gânduri Golden Buzz. Concurentul Românii au talent care a luat Golden Buzz, vineri, 8 martie este Kidd Strobe Aka Frenchiebabyy

Andi Moisescu este al treilea Jurat Românii au talent care apasă butonul auriu sezonul acesta. A mai rămas un singur Golden Buzz de acordat în posesia lui Florin Călinescu.

Kidd Strobe Aka Frenchiebabyy Andi Moisescu i-a oferit Golden Buzz

VIDEO – Golden Buzz Românii au talent 8 martie 2019


Andi Moisescu n-a mai stat pe gânduri și a oferit butonul auriu astăzi, 8 martie. Iată numărul care l-a impresionat.

Cine a încasat butonul auriu în sezonul 9?

În fiecare sezon jurații pot acorda de 4 ori butonul magic.

Ema Stoian a primit al doilea Golden Buzz, sezonul 9, pe 22 februarie. Fetița de numai 10 ani a impresionat-o atât de tare pe Andra, încât artista a apăsat butonul auriu. Toată familia Emei este pasionată de dans, dar doar ea face performanță.

Tatăl lui Ema Stoian este inginer, iar mama sa este economistă. La doar 3 ani și jumătate fetița a început să facă gimnastică, iar peste 3 ani un club i-a recomandat să treacă la performanță.

Ema a crescut rapid și evoluat frumos. În 2019 a participat la concursul Dance World Cup, unde a luat locul I.

VIDEO: Ema Stoian Golden Buzz

Ana Maria Pantaze este o croitoreasă din București cu o voce uimitoare. A reușit să-l cucereasca pe cel mai sever jurat de la Românii au talent care i-a oferit primul Golden Buzz din 2019.

Românii au talent, 8 februarie, Golden Buzz

Nu a cântat niciodată pe o scenă, nu a făcut studii de specialitate, dar muzica a venit în viața ei de când era mică. Locuia deasupra unui club de jazz și acolo a început să se îndrăgostească de muzică.

Apoi a început să meargă la karaoke și așa a ajuns pe scena Românii au talent, a primul butonul de aur (Golden Buzz) care a trimis-o direct în semifinala emisiunii.

Într-un interviu acordat pentru Pro TV, croitoreasa de la Românii au talent a povestit experiența sa.

Ai fost foarte emoționată când Mihai Petre și-a dat Golden Buzz-ul. Ce ai simțit azi, te-ai așteptat vreo clipă să ridici sala în picioare, să ai un așa mare succes?

Nu mă așteptam, sincer, să iau niciun Golden Buzz, mă așteptam să nu iasă deloc bine, dar a ieșit bine, am avut oameni care m-au susținut și care m-au împins un pic de la spate să am încredere în mine. Nu mă așteptam ca Mihai Petre să îmi dea un Golden Buzz, a fost super, emoțiile au fost mari și sunt și acum.

Vezi aici: Emma Neagu gimnasta fară un picior de la Românii au talent

Piesa pe care ai ales-o a fost a Ettei James. E o piesă foarte grea, deci e cumva firesc să te întrebăm ce fel de muzică asculți tu de obicei.

Ascult aproape orice. Și operă. Și clasică. Și jazz. Ascult de toate, nu am o preferință. Cam de toate. Mie piesa Ettei mi s-a părut o piesă ușoară. Adică am ales o piesă care mi se potrivește cu vocea și pe care pot s-o cânt.

Cum ai ajuns să cânți? Când și cum ți-ai dat seama că ai voce?

Nici acum nu îmi dau seama cum. Am început cântând prin casă, prin baie, fredonând, pe urmă am ajuns la karaoke. Lumea a început să spună că am voce și că ar trebui să fac ceva cu ea, dar am zis că eu vin for fun la karaoke, nicidecum să impresionez pe cineva. M-au împins de la spate prietenii, du-te, du-te și fă ceva. Și m-am dus. (râde, n.r.)

Ce ai mai făcut înainte de croitorie? Te întrebăm, practic, de ce nu te-ai îndreptat spre muzică, de vreme ce ai vocea asta spectaculoasă.

Vezi momentul video complet, dar și povestea ei de viață uimitoare aici.

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Românii au talent

To Top