Connect with us
Romanii au talent, sezonul 10, episodul 1 - LIVE FOTO și video

Românii au talent

Românii au talent revine. Sezonul 10 din 7 februarie 2020

Emisiunea Românii au talent revine la Pro TV cu sezonul 10 în fiecare zi de vineri de la ora 20:30. Emisiunea are în continuare aceeași jurați și aceeași prezentatori. HUFF.ro transmite live stream online și gratuit emisiunea în fiecare zi de vineri, iar pe site-ul Pro TV plus puteți vedea online show-ul talentelor de la Pro TV.

Regulă nouă la Românii au talent

Jurații, Florin Călinescu, Andra, Andi Moisescu și Mihai Petre au din acest sezon o nouă regulă. Pot apăsa pe celebrul buton Golden Buzz de două ori în sezon, astfel vor fi trimiși direct în semifinale 8 concurenți în loc de 4.

Sezonul 10 al emisiunii de talente poate fi urmărit și sub format live stream absolut gratuit pe site-ul www.protvplus.ro și pe site-ul www.stiritv.ro. În timp real redactorii noștri vor posta momentele video din emisiune, cu cele mai bune prestații sau cele mai amuzante, dar și fotografii, comentarii și nu în ultimul rând povestea concurenților care ajung în semifinale.

Live streamul este asigurat gratuit pe teritorul României de Pro TV. Telespectatorii din străinătate pot urmări emisiunea dacă au în pachetul de cablu TV și internet acces la Pro TV Internațional sau găsesc un live steam online care nu este restricționat.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Românii au talent

To Top