Connect with us
A plecat să înoate și când a ajuns la mal nu-și mai amintea nimic! I s-a întâmplat unui prezentator TV

Știri

A plecat să înoate și când a ajuns la mal nu-și mai amintea nimic! I s-a întâmplat unui prezentator TV

Michael Mosley este un producător și prezentator tv pentru BBC și a avut parte de curând de o experiență cel puțin șocantă. Omul a ieșit să înoate, însă când a hotărât să se retragă și a ajuns la mal nu își mai amintea absolut nimic despre el însuși.

A plecat să înoate și când a ajuns la mal nu-și mai amintea nimic! I s-a întâmplat unui prezentator TV

Prezentatorul tv a povestit cum a mers la fratele său în Cornwall și, fiind mare iubitor de apă, a decis să iasă la înotat alături de soția sa Clare. Vremea era cam rece, așa că cei doi au hotărât că trebuie să se retragă la mall, însă nu înainte de a face o cursă distractivă. Michael era sigur că o poate întrece pe soția sa și va ajunge primul la țărm.

Citește și: Cele 4 analize pe care toate femeile trebuie să le facă! Nu te costă nimic!

Omul povestește cum s-a trezit apoi în spital, la urgență, cu soția alături de el fiind foarte îngrijorată. Femeia i-a povestit cum atunci când a ieșit din apă arăta perplex și punea întrebări ciudate despre anul în care se află și dacă a leșinat. Totodată omul, care este un vestit prezentator tv, repeta încontinuu că are 4 copii și le spunea numele ca și cum s-ar fi temut că va uita în urmatoare secundă. Nimeni nu putea să își explice ce s-a întâmplat, însă memoria părea să îi revină ușor acum că era în spital.

Michael Mosley a avut parte de o întâmplare șocantă. sursa foto: dailymail.co.uk

Michael Mosley a avut parte de o întâmplare șocantă. sursa foto: dailymail.co.uk

Citește și: Stii cicatricea pe care multe persoane o au pe bratul stang? Ti s-a spus ca provine de la un vaccin. Uite care este ADEVARUL

După o atentă examinare neurologică, acest prezentator tv a fost diagnosticat cu amnezie globală tranzitorie, care se datora faptului că a înotat în apă mult prea rece. Amnezia globală tranzitorie reprezintă o problemă medicală care poate apărea la persoanele adulte, în special la cele peste 50 de ani. Aceasta implică o tulburare de memorie cu durata de sub 24 ore, în absența unui factor declanșator (infecții, traumatisme, accidente vasculare cerebrale, consum de alcool, medicamente sedative etc).

Citește și: Ce este un stop cardio-respirator și cum îl recunoști – Boala de care suferă Mihai Constantinescu

Memoria nu i-a revenit lui Michael imediat, însă pe parcursul orelor petrecute în spital a început să își revină. Atunci când a fost externat era în perfectă stare de sănătate, însă nu va uita niciodată ce se poate întâmpla atunci când inoți în apă prea rece.

Continue Reading
You may also like...

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top