Connect with us
Andreea Bălan, cea mai bună cură de slăbire: „Cred că sunt mai slabă cu un kg mereu”

Știri

Andreea Bălan, cea mai bună cură de slăbire: „Cred că sunt mai slabă cu un kg mereu”

Andreea Bălan este într-o formă de zile mari și nici nu s-ar zice că a trecut printr-o sarcină. Deși în urmă cu un an, vedeta a devenit mamă, silueta ei nu a avut de suferit. Ba mai mult, ea arată senzațional.

Cum reușește Andreea Bălan să se mențină în formă

”Concertele, concertele mă mențin în formă. Într-un concert mă schimb cam de 10 ori, pentru că la fiecare 6 minute schimbăm outfit-ul. Depun un dublu efort la fiecare concert – cânt, dansez, mă schimb, așa că nu am nevoie de diete. Cred că după fiecare concert sunt mai slabă cu un kilogram!”, a spus artista, potrivit ciao.ro.

Articol pe aceeași temă: Dieta neobișnuită, dar eficientă, a vedetelor

Dacă vrei să slăbești, atunci ai putea încerca una dintre dietele care le ajută pe vedete să slăbească. Află care este dieta neobișnuită care le ajută pe celebrități să scape de kilogramele în plus și să își mențină silueta.

Dieta neobișnuită, dar eficientă, a vedetelor

Jennifer Lopez folosește uleiul de grapefruit pentru a se menține în formă. Aroma acestuia are un impact puternic asupra enzimelor ficatului. Rezultatul este acela că vei scăpa de kilogramele în plus. Se pare că vedeta are mereu la îndemână acest ulei care o ajută să își mențină silueta sau să slăbească.

Pentru a slăbi după naștere, Victoria Beckham a redus porțiile de mâncare. Astfel a redus și numărul kilogramelor. Bineînțeles, trebuie să știi că este estențial să consumi alimente sănătoase, care nu au nici un aport caloric foarte mare. Astfel vei reuși să scapi de kilogramele nedorite și să ai silueta la care visezi.

CITEȘTE ȘI: Cura de slabire cu iaurt si tarate. Micul dejun care iti salveaza silueta

În anul 2006, Byonce a reușit să slăbescă folosind dieta care poartă numele de ”Lemonade”. Pentru a urma această dietă, trebuie să consumi un amestec ce conține apă, suc de lămâie, pepene roșu și sirop de arțar.

Se pare că Miranda Kerr reușește să se mențină în formă cu ajutorul uleiului de cocos. Vedeta ia în fiecare dimineață câte o lingură ce conține acest ulei. Asta pentru că ajută digestia și, în plus, previne balonarea.

Dieta Christinei Aguilera este una neobișnuită și ingenioasă. Se pare că vedeta avea o dietă bazată pe culoarea alimentelor. În fiecare zi consuma alimente care aveau o anumită culoare.

Și dieta Madonnei este una neobișnuită. Vedeta urmează o cură de detoxifiere cu apă sau suc atunci când este lună plină sau lună nouă.

Dietele de mai sus sunt unele mai puțin obișnuite, însă vedetele apelează la ele pentru a reuși să slăbească și să se mențină în formă.

Articol pe aceeași temă: Chef Florin Dumitrescu a dezvăluit dieta prin care a slăbit 10 kilograme

Florin Dumitrescu (30 de ani), unul dintre cei mai cunoscuţi şi îndrăgiţi bucătari din România, a dezvăluit dieta cu ajutorul căreia a slăbit zece kilograme într-o lună. Însă, el a ținut să precizeze că deși a ajuns la greutatea dorită, nu o recoamndă nimănui.

Care este dieta cu ajutorul căreia a slăbit Florin Dumitrescu

„Am vrut să îmi demonstrez că pot renunţa la alimentele cu care m-am obişnuit, la mâncărurile mai grase, la gustul de unt sau la prăjeli. Să-mi demonstrez că există viaţă şi fără cartofi prăjiţi, burgeri şi deserturi cu multă ciocolată. În familia mea se mănâncă foarte sănătos şi am vrut să fiu pe aceeaşi lungime de undă cu fetele mele. Deşi m-a ajutat să dau jos câteva kilograme, dieta pe care am urmat-o nu o recomand nimănui.“, a subliniat Florin Dumitrescu.

După o lună s-a oprit, pentru că a considerat că a slăbit suficient.

„Mă simţeam slăbit şi nu mă mai odihneam suficient din cauza durerilor de stomac. Înainte, mâncam zilnic o friptură şi fiecare masă se termina cu un desert savuros. Grăsimile, prăjelile, zahărul erau la ordinea zilei. Eram interesat mai mult de gust decât de orice altceva, dar acum e diferit. Mi-am dat seama că această alegere nu mă va ajuta doar la slăbit, ci şi pe mine, ca stare de spirit. Am făcut-o pentru sănătate.“, mai spune el.

Andrei Petrescu este redactor Huff.ro, colaboreaza cu site-ul de 6 ani. Poate fi contact pe adresa andrei@huff.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top