Connect with us
Andreea Bălan face mii de euro de pe patul de spital

Știri

Andreea Bălan face mii de euro de pe patul de spital

Andreea Bălan face reclamă la spitalul Sanador chiar de pe patul de spital, unde a fost la un pas să moară din cauza unui stop cardio-respirator. Vedeta încearcă prin postările sale să spele imaginea pătată a spitalului cu mesaje directe despre „minunăția” de tratament ce îi este aplicată la spitalul mai sus menționat.

Fanii au sesizat reclama excesivă și o acuză ca face reclamă la Sanador pentru care ei speră ca măcar să încasese sume „frumușele”.

Andreea Bălan, criticată de fani din cauza reclamei de pe patul de spital

Andreea Bălan i-a lăsate pe mulți dintre urmăritorii săi cu gurile căscate. Aceștia au fost uimiți de reclama pe care a făcut-o chiar de pe patul de spital. „Are you f…ing kidding me??? Ți-a trecut glonțu pe la ureche și tu faci promo la creme???! Cu baloane și shit??? Aaa … și îi lauzi de mama focului pe criminalii puiului de un an de la sanador care au pompat anestezic și în tine de erai să mori!!!!!

Sper măcar că ești deșteaptă și te-ai plătit regește să taci”, „Goană după bani…în urmă cu doua zile erai aproape moartă iar azi faci reclamă. Știu că acele contracte făcute probabil mai de mult trebuie respectate însă cine crede oare că râsul vine din inima. Pe lângă evenimetul neplăcut, oboseală și durerile cezarienei …falsitate multă pentru avere”, au fost doar câteva din comentariile critice la adresa produselor promovate de Andreea Bălan, scrie Fanatik.

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top