Connect with us
Boala de care suferea Edith Gonzalez. Acrița a murit pe 13 iunie

Știri

Boala de care suferea Edith Gonzalez. Acrița a murit pe 13 iunie

Edith Gonzales a murit astăzi, 13 iunie 2019, dupa ce s-a luptat cu o boală cruntă cancerul. Actrița invisese în urmă cu câteva luni boala, dar aceasta a revenit și a răpus-o. 

Citește aici ce spune un medic: 50% din femei riscă să sufere de boala care a ucis-o pe Edith Gonzalez. Care sunt semnele ei

Potrivit medicilor care o ingrijesc, Edith Gonzales nu mai are mult de trait. Cu toate acestea, actrita nu isi pierde speranta si lupta sa-si invinga boala.

La doar 52 de ani, Edith Gonzales duce o lupta pe viata si pe moarte cu cancerul. Medicii i-au spus ca nu mai are mult de trait, iar tratamentele puternice au slabit-o enorm de mult.

Edith Gonzalez a murit. Actriţa suferea de o bolă extrem de gravă

Edith Gonzalez a murit. Actriţa suferea de o bolă extrem de gravă

Totusi, actrita nu se da batuta. Desi trece prin clipe foarte grele, ea posteaza pe retele de socializare mesaje, fotografii si inregistrari in care pare extrem de optimista. Dar, numai Dumnezeu stie ce e in sufletul ei.

Intr-un video postat recent pe Instagram, Edith apare cantand si dansand. Este fara peruca, rasa in cap si extrem de slaba. Vezi video aici.

Edith Gonzales a fost diagnosticata cu cancer de col, care i s-a extins si la ovare, scrie liberateapentrufemei.ro.

„Nu doar ca aveam cancer in stadiul patru, aveam si metastaze, cancerul era foarte agresiv si dificil. Toti medicii care mi-au vazut dosarul mi-au zis ca nu mai am mult de trait, dar ei nu stiu ca eu sunt Edith si nu ma las invinsa”, spune aceasta.

Tratamentul este foarte puternic si vomita de mai multe ori pe zi.

Efectele sunt foarte dureroase. Tratamentul pe care il iau este si mai greu. (…) Vomit de opt ori pe zi. E cutremurator, asa e. Dar tu singur decizi. Eu am decis ca trebuie sa rezist. Am trecut de primul pas si rad. Am decis ca acest cancer nu ma va controla pe mine, indiferent de ce va urma. Am decis ca voi merge mai departe„, a mai spus Edith, demonstrand inca o data cat de puternica este.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top