Connect with us
Iată ce se întâmplă dacă masezi acest punct de la nivelul piciorul în fiecare zi, timp de două minute. Chiar și medicii sunt uimiți.

Știri

Ce se întâmplă dacă masezi acest punct în fiecare zi, timp de două minute

În fiecare zi auzim despre toxinele din organism și despre detoxifierea organismului. Mai ales în sezonul rece, atunci când consumăm mai multe alimente grase și mai puține fructe și legume, corpul acumulează mai multe toxine, iar ficatul este solicitat din ce în ce mai mult pentru a ajuta la eliminarea lor.

Unele persoane apelează la diferite medicamente, tratamente ori la diete pentru detoxifierea organismului. Poți încerca, însă, și un remediu simplu. Iată ce trebuie să faci, mai jos.

Consumul de medicamente pe perioade mai lungi de timp poate fi dăunător pentru organism. De aceea, specialiștii recomandă întotdeauna să apelezi la metode naturale, care nu au efecte secundare neplăcute.

Acupresura este o artă străveche de vindecare a afecțiunilor prin apăsarea cu degetele (în mod special) în anumite puncte cheie, care stimulează abilitățile de autovindecare ale organismului. Aceste linii se află prin corp și prin aplicarea presiunii asupra acestora, poți elimina blocajul din aceste linii. Acest lucru ajută la îmbunătățirea fluxului de qi sau chi și stimulează sistemul imunitar.

Aceasta este o formă de terapie prin atingere (masaj), care are la bază combinația dintre principiile acupuncturii și alte ramuri ale medicinei chineze.

În timpul acupresurei, se activează unele terminații nervoase. Spre deosebire de acupunctură care se face prin intermediul acelor, acupresura este nedureroasă și se realizează prin masaj.

Unul dintre aceste puncte de presiune de mare importanță în organism se numește Tai Chong și LV-3. Aplicarea presiunii sau masarea acestui punct de presiune în fiecare zi timp de 2 minute elimină o mare varietate de probleme de sănătate.

Printre ele se află;

– rinoreea, amețeala și durerile de cap
– ochii umflați, roșii și dureroși ori vederea încețoșată

– vărsături, diaree, greață și constipație

– anxietate, iritabilite și insomnii.

Iată mai jos unde se află acest punct pe picior și cum trebuie să îl masezi:

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top