Connect with us
Dr. Monica Pop, avertisment despre coronavirus: 'Masca de protecție nu ajunge!'

Știri

Dr. Monica Pop: „Pacientul era deja albastru, mai urma doar să nu mai respire!”

Dr. Monica Pop a povestit duminică, la „De-a viața ascunselea”, câteva dintre momentele extrem de tensionate pe care le-a trăit de-a lungul carierei sale de medic.

„Am văzut zilele trecute istoria cu Andreea Bălan și mi-am adus aminte că am trăit, nu de multe ori, dar am văzut lucruri de genul acesta, și e o atmoferă pe care nu o poate înțelege nimeni decât dacă vede așa ceva.

Îmi aduc aminte că eram studenți și la Colțea era un pacient internat acolo care a făcut stop-cardiac în fața noastră, la vizită. Noi ne-am strâns una lângă alta, l-au pus pe jos și au început manevrele de resuscitare. Nu se auzea nici musca, decât ceea ce spunea doctorul. N-am cuvinte să vă spun ce atmosferă era.

Citește și: Monica Gabor a dezvăluit ce boală are fetița sa. Ce spune Monica Pop despre această afecțiune

Dacă se termină cu bine, aplaudă și plânge lumea acolo – e ceva absolut extraordinar. Și eu consider că a salva viața unui om e ceva care nu se poate niciodată compensa cu nimic în lumea asta. Am văzut copil de două luni făcând stop-cardiac și resuscitat. Ne uitam la medic ca la un Dumnezeu, noi colegii lui.

Am ttrecut și eu prin niște momente. A venit un tânăr care s-a lovit la ochi și avea dureri mari. S-a dus la o asistentă și a cerut o fiolă de algocalmin, el știind că e alergic. Asistenta i-a dat, nu l-a întrebat. Eu eram de gardă. Și l-a un moment dat mi-a dat portăreasa telefon: ‘cel pe care l-ați internat mai devreme e roșu la față tot și se plimbă pe aici, prin hol. Am sărit ca un arc pentru că mi-am dat seama”, povestește Monica Pop.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top