Connect with us
Nu arunca foile de ceapa! Aduc numeroase beneficii nebanuite

Știri

Nu arunca foile de ceapa! Aduc numeroase beneficii nebanuite

Pentru ca nu cunosc efectele benefice ale foilor de ceapa, multe persoane le arunca dupa ce curata leguma. Insa, se pare ca acestea sunt unele dintre cele mai sanatoase parti ale cepei. Foile de ceapa sunt bogate in flavonoizi, precum quercetina, care sunt cunoscuti si ca vitamina P. Acestia sunt antioxidanti de care corpul are nevoie.

De ce nu este bine sa arunci foile de ceapa

Daca vei folosi foile de ceapa, vei tine sub control tensiunea arteriala si colesterolul. In plus, te vor ajuta in lupta cu alergiile, stimuleaza crestrea masei musculare, trateaza depresia si ajuta pacientii bolnavi de cancer sa lupte cu boala.

Foile de ceapa nu se pot manca, insa pot fi incluse in supe. Te vor ajuta sa iti imbunatatesti starea de sanatate. Cand faci supa, adaugi ceapa, insa nu uita si de foile legumei. Astfel, corpul tau va absorbi quercetina si alte substante nutritive care iti vor imbunatati starea de sanatate. Incearca sa adaugi in supa o mana de foi de ceapa. Si, cand supa este gata, le vei indeparta cu o strecuratoare. Poti tine foile de ceapa intr-o punga de hartie si le poti folosi atunci cand ai nevoie de ele.

Multe persoane folosesc foile de ceapa pentru a scapa de anumite probleme localizate la nivelul pielii, printre ele numarandu-se si mancarimea. Este un simptom incomod, care le da batai de cap multor oameni. Foile de ceapa ajuta parul sa creasca mai repede si ii dau un aspect frumoas si sanatos. Apa in care ai fiert foile de ceapa poate fi folosita pentru a-ti clati parul.

Asadar, data viitoare cand gatesti, nu mai arunca foile de ceapa. Sunt sanatoase si, chiar daca nu pot fi mancate, pot fi folosite cand prepari supa. Iti vor imbunatati starea de sanatate si te vor ajuta sa lupti cu diferite boli sau te vor ajuta sa le previi.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top