Connect with us
Rona Hartner primele declarații după operația de 6 ore. Ce spune artista

Știri

Rona Hartner primele declarații după operația de 6 ore. Ce spune artista

Rona Hartner, a fost operată luni la Spitalul Floreasca din București. Artista avea o tumoră pe colon, iar asta i-a afectat mult starea de sănătate.

“A fost o operaţie clasică, pentru a putea îndepărta tumora. Intervenţia a fost complicată, dar s-a încheiat cu bine după şase ore. Rona se află la Terapie Intensivă, pentru a fi monitorizată, iar astăzi va fi readusă în salon”, au declarat apropiații vedetei pentru click.ro.

Cântăreața va aflat peste o lună verdictul medicilor. Specialiștii vor stabili dacă tumora e canceroasă sau nu.

“Este o operaţie complicată, colegii mei încearcă să evalueze această patologie tumorală, se pot face teste chiar în timpul operaţiei. În funcţie de acest lucru, se poate lua o decizie”, a declarat medicul urgentist Tudor Ciuhodaru în cadrul unei emisiuni de la Antena Stars.

Actriţa trebuia să plece în Franţa săptămâna trecută, însă medicii români i-au descoperit o tumoră pe colon şi au internat-o de urgenţă pentru operaţie. Cea care a vorbit despre cumpăna prin care trece a fost chiar artista. “Am avut o mică stare proastă joi noaptea, vineri am fost preluată de urgenţă. Au găsit ceva la tomograf care nu e prea bun. Să nu vă fie frică să mergeţi la doctor când vă simţiţi rău. Am crezut că e ocluzie intestinală, dar e vorba de o tumoră şi nu mi-e frică să o oprez în urgenţă. E cea mai bună soluţie. Vă rog să vă rugaţi pentru mine!”, a spus Rona Hartner într-un live făcut pe pagina ei oficială de Facebook.

Andrei Petrescu este redactor Huff.ro, colaboreaza cu site-ul de 6 ani. Poate fi contact pe adresa andrei@huff.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top